Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
wetomi
üzenetére
Rákötöttem egy switchre és rendbe jött így már fent van az arch.
Xfce4-et tettem fel, megtetszett. Az indításával lenne gondom, nem akarok gdm-et feltenni, mert sok gnome-s függősége.
Most ott tartok, hogy bejelentkezek felhasználómmal és egy startxfce4 paranccsal elindul.
Ezt szeretném automatizálni, de sehogy se sikerül. [link]
Ezzel próbálkoztam de semmi siker, megpróbáltam még az lxdm-et azzal nem akart beléptetni hasonlóan a slim-hez. Kell valami mást is állítani az inittabon kívül? Mert a slim(vagy lxdm) is megfelelne.bambano: Nem hinném, mivel akkor nem instabilan működne hanem egyáltalán. Amúgy is azt, honnan tudhatnám meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest