- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
sonique #9387 üzenetére
ugynezki meg van a hiba
de hogy az istenbe lehetséges ilyena hibat ugy nez ki az okozta hogy elötte ssh-n bejelentkezve mc vel atmasoltam és atneveztem egy foldert ... mert ugy NAS on keresztül ez orákat vett volna igénybe
és az atnevezést nem türte a rendszerszal mit lehet ilyenkor csainalni hogy az adataimhoz hozza jussak
a rajta lévö rendszer nem érdekel és maga NAS sem mert most hasznaltam utoljára ez biztosigencsak nem üzembiztos ez a linuxos moka
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Segítsetek leszokni a dohányzásról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest