Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
kellen nekem némi segitség hogy lehetséges e egyatalan az adataimat vissza szerezni és ha igen hogyan
adott egy wd my book world amin ugye linux fut
egy jo fajta file systemmel amire ezt irja ki ha be akarom mountolni monjuk ubuntu alá
linux_raid member
és semmit sem csinal velea lényeg hogy néztem egy filmet a wd röl és közben nem lehette latni a foldereket és fileokat
miközben a filmet még vigan néztem de már nem volt elérhetössh-n belépve is ugyan ez volt a helyzet
fut rajta egy transmission torrent kliens
no ez lat valahogyan néhány filet és seedeli miközben már én magán a megosztason és a hdd-n nem latomezek szerint nem tünt el minden adatom csak valami gebasz van ?!?!
a legnagyobb gond az hogy nagyon nem szoktam linuxal szorakozni fel tudok rakni 1- 2 programot meg ilyenek de ebben ki is merül a tudásom ...
szoval 5leteket várok
Új hozzászólás Aktív témák
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs