Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Épp azért kezdtem nézegetni a netinstallt, mert a live-ról nem volt hajlandó már vmware-ben sem települni.
Ahogy elnézem, hóttmindegy, melyik tükrön keresgélek.
A "szervert kell beállítani" volt ahol feladtam. Nincs megadva konkrét CentOS cím, továbbkeresni meg egyszerűen lusta voltam.
---Apropo lustaság: lehet, hogy a CentOS sem nyerő... eredetileg azt akartam megnézni, hogy xen-ből vagy kvm-ből újabb verziót hoz-e magával, mint mondjuk a debian lenny vagy az ubuntu intrepid. De utóbb, félálomban mintha találtam volna valamit, hogy ugyanazok a verziók vannak itt is és asszem, ennél a pontnál adtam fel a kutatást.
(fedorát már korábban, mert rettenetesen instabilnak tűnt a friss verzió vmware player alatt).---------
szerk: nem győzöm hangsúlyozni, mostanában iszonyat lusta vagyok, ha linux témában keresgélni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest