- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Kezdő Linux-felhasználó tanácsot kér telepítéshez. Lehet, hogy hardveres a gond.Leszedtem az Ubuntu 9.1 64 bites változatát. Szeretném feltelepíteni egy vinyóra, amit eSata porton keresztül kapcsoltam a géphez. Az alaplap (ASUS P5Q3 Deluxe) BIOS RAID-re van állítva, mert a Windows egy RAID0-ás tömbre van telepítve. A telepítő kifagy.
Igazából először egészen a partícionálásig eljutottam, csak a fájlrendszer létrehozásakor kezdett hibaüzeneteket dobálni. Gondoltam, segítek rajta, ezért Windows alól újraformáztam a külső vinyót, tehát keletkezett rajta egyetlen üres NTFS partíció. Na, erre már a telepítő indulásakor merevre fagy.
Tényleg nincs már megoldás, mint minden alkalommal bemászni az asztal alá, és SATA kábeleket dugdosni, meg BIOS-t állítgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest