Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
paramparya #555 üzenetére
ha felrakta az alaprendszert, akkor rootként: pppoeconf
itt szépen be tudsz mindent állítani, felh. név, jelszó legyen kéznél. utána mehet a telepítés a netről, egy apt-get update-tel kezdve. feltéve, ha a /etc/apt/sources.list jól van kitöltve (még sose netinstalltam, úgyhogy nem tudom, mit tesz bele. mindjárt beszúrom, nekem mi volt benne, ha neked kb. üres.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest