- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Kipróbáltam a gocr -m 130 kapcsolót, ki is rajzolja karakterekből a képet, amit beadtam neki, két kérdésem lenne: Olyan karaktereket is kirajzol, amit jól ismer fel (2,0, stb..) oda is írja, hogy milyen karaktert lát. Ezt nekem meg kellene erősíteni? A 3-ast is kirajzolja, de oda nem ír számot, nyilván azért, mert nem ismeri meg. De hogy tudom neki megtanítani, hogy az 3-as? A man csak annyit ír, hogy extend database, prompt user.. de nekem nem promptol, hanem egyben kiír mindent...
Az elején panaszkodik valami -/db/db.lst-ről, azt nekem kellene létrehozni, és oda írni valamit?
Petya
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest