- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
ÜdV!
Segítséget szeretnék kérni a SUse linux telepítésénél elakadtam....
Van egy 80gb-os winyó, amin van az XP.
Van egy másik merevlemez, ez 40gb-os. Na most erre jönne a Suse.
Viszont amikor elérek a telepítésnél a partícionáláshoz, akkor valami nem tetszik neki, nem is igazán értem, hogy mi....
Hogy csináljam, el tudná nekem valaki mondani? Hogy minek kell lennie hol, és mit csináljak a telepítés előtt..?
Amúgy partition magic 8-cal ''linux ext2-re formatáltam a 40gb-os lemezt. Jól tettem?
Suse linux 10 - 64 bit eval DVD)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest