- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Üdvözletem,
Érintőképernyős notebook esetében van valami jó összefoglaló dokumentáció a különböző hibákra, vagy ami nagyon irritál az a virtuális billentyűzet hol feljön hol nem?
Fedora és Ubuntu Gnomemmal (legújabb 39-es fedora és 23.10-es ubuntu) ugyanúgy az a hiba (mint egy youtube-on is ismertett) és a KDE, hát igen az még kevésbbé működik.Egy HP x360-as notebookom van érintőképernyővel, ami egész jól forgatja a képernyőt a laptop pozi alapján és a touch gesture-ok is jól mennek.
Ellenben, a virtuális billetnyűzet kifejezetten orosz rulett módon működik, vagy feljön, vagy nem, hiába a firefox ott vagy feljön vagy nem a bill, a chromium alapú ott soha, elég sokszor még a login során sem, vissza, ki-be hajtom a laptopot, akkor valami. Redditen olvastam még, hogy a Wayland nem olyan jó, olyat is olvastam aki ugyanezzel a hibával küzd mint én évek óta, és olyat is, akinél semmi baj sincs.
Hiába állítottam be, hogy elérhető legyen a virt bill a topbaron, az sem mindig reagál.Állítólag van egy jó gnome extension ami jobb mitn a beépített virt bill, de az meg nem műkődik az új gnome verzióval (vagy Wayland-del ahogy olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest