- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oatis
csendes tag
válasz
üzenetére
Feltettem a deban12 helyett a kubuntu 23.10-et. Eddig fagyásom nem volt még. Kb 2 órája nyüstölöm, majd meglátjuk. :-)
Viszont a grub totál defektes rajta. Fekete képernyőt ad csak. Rescatux-al kijavítottam már párszor, egyszer működött is, de azóta semmi.
Kutya legyek, ha értem....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest