Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Ez a kérdésed meglepett, mert bevallom nem néztem jobban utána, hogy van-e olyan router, ami jó lenne nekem. De engem is kíváncsivá tettél, létezik olyan router, ami PPPoE kliensként authentikál a WAN porton, majd bridge módban nyomja tovább a sima ethernet kapcsolatot anélkül, hogy felvenné a végpontra kiosztott fix IP címet, és hagyja, hogy a mögötte lévő gép vegye fel a fix IP-t?
Láttam már néhány egyszerűbb otthoni wifis routert, de azok nem tudtak ilyen módban működni.A másik kérdés meg, hogy egy ilyen router gigás portokkal ellátva kijönne szintén 5000 Ft körüli árból?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GTA VI
- Videó stream letöltése
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest