Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Ez a kérdésed meglepett, mert bevallom nem néztem jobban utána, hogy van-e olyan router, ami jó lenne nekem. De engem is kíváncsivá tettél, létezik olyan router, ami PPPoE kliensként authentikál a WAN porton, majd bridge módban nyomja tovább a sima ethernet kapcsolatot anélkül, hogy felvenné a végpontra kiosztott fix IP címet, és hagyja, hogy a mögötte lévő gép vegye fel a fix IP-t?
Láttam már néhány egyszerűbb otthoni wifis routert, de azok nem tudtak ilyen módban működni.A másik kérdés meg, hogy egy ilyen router gigás portokkal ellátva kijönne szintén 5000 Ft körüli árból?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest