Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Tegnap már a desktop gépen is eltűnt a panelem, és a különböző parancsokkal sem volt hajlandó újra előjönni, sőr, reboot után sem (!). Pont frissítettem utána a plasmát 5.10.2-re, gondoltam az biztosan helyreteszi, hát nem. Végső megoldásként találtam a .config mappában található plasma config fájl törlését, ami után újraindítva a plasmát egy szűz panel fogadott, amit újra beállíthattam/testreszabhattam, de remélem most már megoldottnak tekinthetem a dolgot. Nem használtam még KDE-t (tesztelési időszakon túl), így csak remélni merem, hogy ez abszolút nem általános jelenség, bár elég sokszor dokumentált a dolog. Lehet újabb plasma verziókkal idnként frissíteni kell a config fájlt vagy nem tudom, eddig ez a legnagyobb és gyakorlatilag egyedüli negatívum amivel találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SnowRunner
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest