- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Tegnap már a desktop gépen is eltűnt a panelem, és a különböző parancsokkal sem volt hajlandó újra előjönni, sőr, reboot után sem (!). Pont frissítettem utána a plasmát 5.10.2-re, gondoltam az biztosan helyreteszi, hát nem. Végső megoldásként találtam a .config mappában található plasma config fájl törlését, ami után újraindítva a plasmát egy szűz panel fogadott, amit újra beállíthattam/testreszabhattam, de remélem most már megoldottnak tekinthetem a dolgot. Nem használtam még KDE-t (tesztelési időszakon túl), így csak remélni merem, hogy ez abszolút nem általános jelenség, bár elég sokszor dokumentált a dolog. Lehet újabb plasma verziókkal idnként frissíteni kell a config fájlt vagy nem tudom, eddig ez a legnagyobb és gyakorlatilag egyedüli negatívum amivel találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest