- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Új kernelt fordítottam (2.6.19). Mivel laptopra ment, ezért suspend2 correct version-ra való patchelés megtörtént. Konfigolás szintúgy. compile, majd modules compile, majd grub menu fájl szerkesztés...
Lehet izgulni, mit alkottam, ugyanis jól megkonfigoltam a kernelt, minden felesleges drivert kihagytam belőle, ami meg kell, azt meg beleforgattam a kernelbe...
A lényeg az, hogy elindul, csak nincs konzol... vagyis képernyő... sötét mint most az éjszaka...
Viszont tudom, hogy működik, mert látatlanban beírom a felh.accot és jelszavamat, látom, hogy dolgozik a winyó, majd beírom startx, és lám-lám, most is ezalatt írok.
Tehát a konzolos képernyő nincs meg, pedig ez már a második fordítás...
Vajon melyik lehet a problémát kiváltó ok? Egyéb ötlet esetleg javaslat?
Mindent szívesen fogadok...
Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő