- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Új kernelt fordítottam (2.6.19). Mivel laptopra ment, ezért suspend2 correct version-ra való patchelés megtörtént. Konfigolás szintúgy. compile, majd modules compile, majd grub menu fájl szerkesztés...
Lehet izgulni, mit alkottam, ugyanis jól megkonfigoltam a kernelt, minden felesleges drivert kihagytam belőle, ami meg kell, azt meg beleforgattam a kernelbe...
A lényeg az, hogy elindul, csak nincs konzol... vagyis képernyő... sötét mint most az éjszaka...
Viszont tudom, hogy működik, mert látatlanban beírom a felh.accot és jelszavamat, látom, hogy dolgozik a winyó, majd beírom startx, és lám-lám, most is ezalatt írok.
Tehát a konzolos képernyő nincs meg, pedig ez már a második fordítás...
Vajon melyik lehet a problémát kiváltó ok? Egyéb ötlet esetleg javaslat?
Mindent szívesen fogadok...
Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile 2
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Java programozás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest