Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Eléggé kezdő vagyok Linuxban, de most az XP lejárási mizéria végett közelebbi barátságba kellene kerüljünk, kezdésnek a Minttel (13 XCFE LTS) ismerkedem, egész jó leírások vannak hozzá, és szvsz Winhez szokott emberkéknek sem fog gondot okozni a használata. Első kérdésem az Fstab-bal kapcsolatban, lenne, de egyelőre azt sem tudom eszik-e vagy isszák, ui. dosboxhoz mountoltam NTFS particiót, csak ezt ugye úgy lehet elérni, hogy előtte csatolni kell a kívánt meghajtót. Viszont, hogy ezt ne kelljen minden egyes újraindításnál megtenni letöltöttem vmi nfts configurator nevű progit, azóta nem is kell, viszont azóta meg sem a tálcán (helyek) sem a saját mappában (media) nem érhetőek az ntfs meghajtók, egyedül a Krusader (total commander klón) látja őket.Hogy lehetne újra láthatóvá tenni őket, ntfs configuratort állítgattam, majd uninstalláltam, de nem segített, utána kaptam ezt az Fstab tippet.
Másik kérdésem a frissítésekkel kapcsolatos, mennyire/melyikeket érdemes feltenni (gondolom az 1-2 osztályzatúakkal nem lehet nagy, 3-as már kérdéses), mert uccu neki feltettem az összeset, de ez érezhetően csökkentette valamelyest a teljesítményt (A64 3200+, NF3 250, 2GB DDR400, X800Pro Agp, 200GB SATA).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest