Hirdetés
- Apple Watch
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vok.
Éjjel telepítettem suse linuxot notira.
Tudtok nekem mondani egy fatya oldalt ahol le van írva minden, vagy valami jó kis dokumentum van valahol?
Vagy vegyek egy könyvet?
Konkrétan nem tudtam még indítani (vagy telepíteni se) Programokat amiket netről töltöttem linux-szal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi