- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
üdv
linux bootable usb sticket csinálok - tökmindegy melyik programmal mindegy milyen oprendszer alatt - és a htpc amiben van egy fat hdd és semmi más azt mondja a gép bootoláskor akár hdd-nek akár cdnek akár auto-nak állítom hogy missing operating system ami egy tipik microfos hibaüzenet. ha kihúzom a hdd-t és menet közben dugom be, a gép leáll, valószínűleg valami védelmi mechanizmus miatt, bár ilyennel még nem tapasztaltam. (asus at3iont-i deluxe)
vattudú?
létezik, hogy a fat/ntfs hdd miatt nem akarja? a hdd 100 gigás partíciójára szeretnék xbmcbuntut telepíteni a további 1400gb-t meghagyni úgy ahogy van.
köszi(basic és advanced közti knólidzsem van linux téren tehát sem nem vagyok hülye hozzá, sem nem vagyok pro. csak úgy elpötyögök benne akár van gui akár nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- LED világítás a lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tőzsde és gazdaság
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gombászkönyvek egyben
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest