- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Csináltam egy jó nagy baromságot, és most nem nagyon tudom visszacsinálni a dolgokat ..
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Amazon
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.