- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Diablo II: Classic és Resurrected
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Csináltam egy jó nagy baromságot, és most nem nagyon tudom visszacsinálni a dolgokat ..
A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- BMW topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Eredeti játékok OFF topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A helyzet így nézett ki: triple-boot, windows 7, arch és ubuntu. Az ubuntut hamarabb telepítettem, mint az archot, így az utóbbinál nem raktam fel a grubot, csak átírtam az ubuntuét. Viszont időközben az ubi fölöslegessé vált, így fel akartam szabadítani némi helyet, és letöröltem a particióját, csak épp elfelejtettem, hogy a grub azon volt. Most szeretném felrakni a grubot, viszont grub-install-t nem tudok csinálni [üzenet grub-install /dev/sda -ra: cound not find device for /boot: Not found or not a block device], ill a grub shellből se tudom helyreállítani, tekintve, hogy nincs mit helyreállítani [nem létezik /boot/grub/stage1]. Valaki tudna esetleg segíteni, mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszi.