Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
utgyuru
üzenetére
A HOME könyvtáradban

Még a 4-es előtt használtam 1-2 hónapig KDE-t, de nagy megkönnyebbülés volt visszatérni gnome-ra. Idén is 2-3-szor felraktam a KDE-t, de kb. másfél óráig bírtam. Az utolsó alkalommal már egy napig ment, de valahogy nekem nem áll kézre az egész, idegesít.
Meg lassú is. Ellenben mellette szól, hogy vannak jó progik erre a környezetre, amit gnome alatt is használok, pl. k3b.
Egyszer az E17-t fogom feltenni. Virtualboxban már játszottam vele, nem lesz rossz. Azért a gnome 3-at még megvárom, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg lassú is. Ellenben mellette szól, hogy vannak jó progik erre a környezetre, amit gnome alatt is használok, pl. k3b.