Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr3

csendes tag

válasz jonathan 88 #1077 üzenetére

R3E alapvetően free2play modellt alkalmazna, ergo ingyen letöltöd, és játszol vele. Sajnos ez igy ebben a formában jelenleg nem teljesen igaz. Valóban ingyen letölthető, amiért kapsz cserébe kb 2 pályát és néhány - különböző kategóriájú - autót, amikkel magadban körözgethetsz a pályákon. Ezen felül vannak un Competition-ök, amikben a játékban szereplő (vagy hamarosan bekerülő) pályákon és autókkal körözgethetsz teszt jelleggel, vagy bizonyos dijakért (DTM versenyre jegyek, pénz, vRp, illetve különféle cégek által felajánlott dijak, stb). Ennyi az ingyenes rész.
    Ezen felül rendelkezésre állnak pályák illetve autók, amiket vRp pontokért tudsz megvenni, vRp pontot pedig pénzért. Mivel a játéknak ezen részében egyenlőre sem single sem multiplayer versenyek nincsenek, ezek kb arra jók, hogy magadban körözgethesz a pályákon és gyakorolgatsz.
    Ezen felül lehetőséged van úgynevezett "Experiences"-ek megvásárlására (jelenleg csak DTM), amikben megkapod a szériához tartozó pályákat és autókat. Itt már lehetőség van AI ellen versenyezni, illetve lejátszani a teljes bajnokságot. Jelenleg a DTM 2013-as szezonja érhető el ily módon. Május végén-junius elején jön DTM 2014, és vele együtt a multiplayer alfa (ami egyenlőre csak a DTM 2014-ben lesz elérhető). Ezen felül most hétvégén a Competition-ök közé bekerültek az ADAC GT Masters széria bizonyos autói, ami nagy valószinüséggel az erre a szériára alapuló komplett "Experience" előszele.
    Kb ennyit érdemes tudni a játékról illetve azt, hogy ez nem egy kész termék, még fejlesztés alatt áll, ergó ne számits 100% funkcionalitásra.
    A kérdésedre válaszul:

- Tudsz "saját" autókat venni, de ne egy storymódos játszok/pénzt kapok/egyre jobb autót veszek/egyretöbb pénzt kapok/egyrekirályabb vagyok játékra számits, ez egy szimulátor (még ha nem is HC)
    - a vRp a játékban használt fizetőeszköz, ami valódi pénzért tudsz venni, vagy néha Competition-ön tudsz nyerni
    - Autóbeállitásokat természetesen tudsz csinálni, de egyenlőre minden autó/pálya kombóhoz autómatikusan kerül elmentésre a legutolsó beállitás

A játék szerintem nagyon igéretes, ha elfogadod, hogy még fejlesztés alatt áll és szereted a "szimulátorosabb" játékokat, akkor nem fogsz csalódni, viszont ha komolyan akarsz vele foglalkozni, akkor készitsd a malacperselyt, nem lesz olcsó mulatság.

Alternativaként esetleg megnézheted az Assetto Corsát, ami szintén alfa verzióban leledzik, kb 35 euróért megvásárolható, és eddig a további tartalmak ingyen jöttek, ergó egyszeri befektetés... R3E-ben ennyiért ha szerencséd van megkapod a DTM 2013-as szezont...

remélem elég kimeritő voltam....

• fess

őstag

válasz jonathan 88 #1077 üzenetére

már én se tudom.de nem egyszerűbb ha felrakod és megnézed hogy is működik?

• fess

őstag

válasz jonathan 88 #1075 üzenetére

Egymás ellen test-test elleni csatákat még nem lehet,ha jól tudom,de vannak kihívások,ahol más versenyzők köridejeivel küzdhetsz

• fess

őstag

válasz jonathan 88 #1073 üzenetére

Steamen feltelepíted,elindítod,kiválasztod a kocsit,pályát,és körözgetsz rajta. Nagyjából így működik :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés