- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz secular #16971 üzenetére
normális rögzítés <> tapadókorong
20 alatt használtat lehet: logitech momo, logitech dfp
ha 25 is beleférhet, akkor használt dfgt (új ára most bizonyos MM-ekben 35k, két év garival)speedlink, genius, hama, egyéb "noname": felejtős (rossz driver, megbízhatatlanság, 0 support)
thrustmaster bizonyos modelljei, logitech majd minden modellje, fanatec majd minden modellje ajánlható, csak sajnos ezek árban nem jók neked ... (max használtan)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
wolf033
senior tag
válasz secular #19102 üzenetére
Ebből a listából Én 1-et vennék csak meg az pedig a utolsó. Logitech Driving Force GT. Az a legjobb ezek közül és 20-at simán megér. Ha mégsem jönne be akkor akár kicsit drágábban is bármikor el tudod adni. 20-25-ért mennek ezek a kormányok. Ha esetleg 15-ért meg tudnád venni az nagyon ár alatt lenne.
-
RaGi91
senior tag
válasz secular #19118 üzenetére
Sziasztok!
Kormány vásárláson gondolkozom.
40k-t szánok rá, nem akarok átesni a ló túloldalára. Igényeim nem túl nagyok, mivel csak egy nagyon valamilyen FFB-es kormány van viszonyítási alapként, amit haveromnál nyúztunk pár órát még vagy 7 éve.Mindig is akartam egyet magamnak, csak időközben felnőttem
Gyerekkori álmom és most úgy néz ki meg tudom valósítani.A Logitech DFGT-t néztem, jó darabnak tűnik. Nem tudom van-e jobb vétel ebbe a kategórába.
Úgy vagyok vele, hogyha már beruházok, akkor legyen új és tartós. Használtan is vehetnék, de itt sok a rizikófaktor, sok minden elromolhat benne, garanciáztatással (vagy esetlek scammelés miatt), nem akarok szenvedni, csak élvezni szeretném.Mit ajánlotok? 40k-ig best buy most.
Köszi előre is.
-
arty
veterán
válasz secular #19118 üzenetére
ezek egyik se FFB-s, max vibrás (rezgőmotor van bennük, ellenállást a gumiszalag vált max ki)
ebben az árkategóriában használt momo lehet realitás, nézz egyet itt a hardveraprón
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Napelem
- Autós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay
- További aktív témák...