- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
nagyArc #63409 üzenetére
No, legalább már tudjuk miért volt az őrületes BF akció. Azért egy cégnél Q3 végén már elég jól lehet forecastolni full year-re. Úgy tűnik az is kevés vagy késő volt, a negatív EBITDA-t nem szeretik a részvényesek.
De ha befejezik végre a Sony-val a vacakolást újra megy majd az árfolyam felfelé. -
tatabike
őstag
válasz
nagyArc #17856 üzenetére
Most sincs ez nálam, és nem hiányzik. Mondjuk nem ismerem mindegyik kamion kormányművét (azt tudom, hogy rohadt nehezek, mert naponta cipelek ilyeneket...
), de személyautónál is van jó pár, amelyik nem áll vissza középre magától. Engem ez sosem zavart.
TomCat, ja én is ráberheltem az egysebességes bicikliláncot a 4 sebességes váltórendszerre, és még működött is...
-
r3ccardo
tag
válasz
nagyArc #17219 üzenetére
Nem vagyok Emagos, rokonom sem dolgozik náluk, semmi kötöttségem a céggel. De a fekete pénteken rendelt logi f310es padomat 8 nap alatt kihozták(10 nap volt a határ), a futárcégnél végig nyomon tudtam követni hol az árú. SMS-t nem kaptam, de szerintem ezt sehol nem is ígérik. Lehet azért nem volt probléma mert a 6000 forint nem érték náluk, bár azt is utánvéttel fizettem.
Lehet csak szerencsém volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest