- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
zso1986 #7954 üzenetére
Gyárilag gépzsír szerű cucc lehetett benne, de fene tudja mi lehet az gépzsírt nem kennék műanyagra, nehogy megmarja vagy ilyesmi. Végülis ment rá a szilikonzsír az X52 joyomat is ezzel kezelgetem. Sajna viszont érezhetően nehezebb a kormány azóta, olyan nem is tudom milyen néha teljesen jó néha meg mintha fogná a motor. Lehet, hogy a siklócsapágy a motorban halódik és a WD40el kimostam belőle még a maradék éltető zsírt?
Az is lehet, hogy valami szoftweresen történik. RBRel tolom, egy darabig tudom tenni jobbra balra a gépet, aztán meg nehézkes lesz tekerni a kormányt, majd ki idő múlva megint megkönnyül, de a pálya tulajdonságaival nem függ össze.
Mindjárt rámegyek egy kicsit valami új ötlettel zsírzás terén.Végülis összességében mikor megkönnyül akkor sokkal jobb érzés mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest