Hirdetés
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
Ma gondoltam verseny és vezetés előtt újrakalibrálom a CSL Elite V2-t, mert a féknek kicsit túl sok holtteret adtam, a gáznak meg akartam egy kicsit többet.
Az egyetlen probléma az, hogy valamelyik driverben az elmúlt másfél évből ezt nagyon jól megjegyezte a cucc, úgyhogy akármit csináltam, akármliyen driverrel, egy CSL DD restart után mindig viszajött az eredeti holttér beállításom

Szerencsére csak az egész féket kellett lekapnom a setupomról, meg a széket, hogy hozzáférjek, meg a pedal decket, hogy le tudjam kapni, de utána már csak a fék dobozát kellett előkotornom a sufni mélyéről, abból valahogy az USB kábelt megtalálni, és mehetett is rá a firmware reset, ami megoldotta a problémámat. Meg az egészet visszacsinálni, de az már semmiség

Új hozzászólás Aktív témák
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- AliExpress tapasztalatok
- Parfüm topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Programozás topic
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tome0001