Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
Én már bőven 1 hete tolom a Simagic Alpha-t GT Neo pereccel. Simhome rendelés, a termék hibátlan, így bátran tudom ajánlani Istvánékat. Millió ilyen olyan beállítási lehetőségen túl vagyok, talán most kezdem csak visszanyerni az időmet, mert sajnos olyan jó a bázis, hogy eddig csak az élvezeteknek éltem.

15 Nm-ert nem használom ki. Most 80% FFB van beállítva a progiban és 40% az ACC-ben, tehát durván 4.8nm-el tolom, ami a TGT2 után sokkal pontosabb, erősebb és élvezetesebb.
A bázis nem melegszik 4 óra játék után sem, de ez gondolom azért is van, mert alig használom ki a benne rejlő erőt.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Programozás topic
- Windows 10
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tome0001