-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #1514 üzenetére
megkövezve magam. Én és vagy mindenki más benézi, mert a jelszó le van írva a form alján, csak ugye ctrl+c, +v és nem fogadja el elsőre mindenki a google-hoz nyúl.
Ott meg a paraszt reddit-es link, hogy ott a wikin...
A jelszó a form alján le van írva: gyártó 10 betü, mint nagy kivéve a "d" magyarul HARdKERNELBocs a hisztiért. Most megyek a fórumot fárasztani a miért nem bootol az android témámmal ami azóta is fennáll
-
-
ZeUS2140
aktív tag
én még mindig nem bírom felrakni az androidot, semelyik rom semelyik sd-ről nem megy fel. ugyan azt csinálja. official fórumra meg nem tudok regisztrálni mert a ki gyártotta kérdésre nem fogad el semmit jó válasznak és nem is találtam infót hogy hogy kell leírni a jó választ hogy elfogadja ez a tetű valami.
Korrekt kis support... -
ZeUS2140
aktív tag
én ezt ketté harapom
android kellene rá. Ezt biztos, hogy érzi, mert azon kívul minden felmegy
Ubi minden sd-ról, mindegy mivel flashelem. Android semmiről semmire..... -
ZeUS2140
aktív tag
válasz
inf3rno #1500 üzenetére
hát igen. linux az linux
A hw-t akartam kiszűrni és sikerült is. Ubi simán elindult.
A különbség, hogy ez másik sd kari.
Másikat is néztem fakesdcard-al, mert kínai, de elvileg nem duplikált, klónozott kártya.
Most majd ezzel a sd-vel is kipróbalom a droidot, mert továbbra is android a célKöszi a tippeket. Legalább a hw-t már tudom, hogy jó
Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
inf3rno #1498 üzenetére
- formázni a SDCard formaterrel formáztam
- android 4.4.4 alpha 6.0 ; lineageos 14.1, 15.1-et próbáltam
- flashelni etcher-rel flasheltem
- holnap kipróbálok egy ubit, hogy az elindul-eezen eredetileg van boot, bootloader vagy ilyesmi?
Olyan, mintha telefonon nem lenne loader pl és nincs ami tudná, hogy el kell indítani egy sd kártyát pl.Kapcsoló természetesen SD állásban van.
Holnap kipróbálom az ubuntut.
Ha van esetleg még ötlet androiddal kapcsolatban jó lenne, mert az lenne a cél OS.Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
sziasztok!
Megjött a XU4-esem.
Egy 32gb-os sd-re win32diskimage-vel feltoltam az img-t. Meg is csinálta a filerendszert és ki is bontotta az image-t.Berakom a xu4-be a kártyát, bedugom a tápot és semmi. 20 perc után sem történik semmi.
Piros, kék led világít.
Monitor azt villogja, hogy nincs jel. Azt tudja, hogy rá van dugva, mert nem keres bemenetet, de nincs semmi a képernyőn.Van valakinek valami ötlete?
Próbáltam sd, sd2emmc rom-mal is.Nagyon hálás lennék pár ötletért
Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
sziasztok!
Tervezem a vásárlását, de csak android rendszer jöhet szóba.
Ha jól értelmezem, akkor emmc nélkül simán SD-ről is megy.
Ez annyi, hogy leszedem az oldalukról az update.zip-et és valahogy ennek is van bootloadere?
Nem igazán értem, hogy egy üres rendszerre hogy telepítek zip(image) fileból bármit is.
Valaki rakott már rá androidot, vagy tudja a lépését?Előre is köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest