- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
18.000 - 20.000 körüli árra gondoltam. Viszont a Banana Pi mennyire jó választás ? M2 és a M2+ első ránézésre jó lenne.
Igen használt nasokat én is néztem, de 10.000 körül nagyon ritka ami müködik és nem kőkorszaki lelet.
Minipcéket még nézegettem, eddig nem találtam olyat ami tetszik
-
wmati
addikt
Nas alpnak mit ajánlotok? Odroid-HC1-re gondoltam, de értelmes áron nem tudok beszerezni.
-
wmati
addikt
Sziasztok
Nem tudom merre kéne elindulnom, de van egy strongswan ikev2 vpc szerverem. Ha szeretnék mellé egy torrent "szervert" is. Hogy lehet megoldani hogy ha vpn-re valaki kapcsolódik. Akkor torrent teljesen álljon le és csak akkor menjen ha senki nem lóg a vpn-en ?
Illetve másik kérdés ez már kicsit nagyon ostobaság határát súrolja. Két különböző internet forrással tudok valamit kezdeni ? Egyik wifi másik utp. Pl gyorsabb feltöltés vagy terhelés elosztás ?
-
-
wmati
addikt
Banana Pi BPI-M2 Berry és a Raspberry Pi 3 Model B közül ki melyiket választaná inkább ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged