- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otapi
tag
A neten nem sok forrást találtam ebben a témában úgyhogy úgy gondoltam megosztom az utókornak:
Odroid C4-en használok Coreelec/Kodi konfigot külső HDD-vel. Egy ideje már akartam Bluetooth-os fülhallgatót és/vagy fejhallgatót használni a TV-hez, de hiába az Androidos Sony TV, meg rajta a BT kapcsolat, hang átvitelt nem támogat... Gondoltam az Odroid-dal és a Coreelec-kel, USB-s dongle-lal csak meg lehet oldani. Ezt a két donglet próbáltam: TP-Link UB400 es TP-Link UB500. Elsőre kapcsolódási probléma volt: párosodott, de aztán lekapcsolt szinte egyből mindkettő. Aztán rájöttem, hogy ha átteszem a dongle-t a külső HDD USB dugója alól egy másik slotba, ott már rendben működött minkettő dongle.
Szóval jelentem, ezek a BT dongle-k kompatibilisek az Odroid-dal és működnek rendben, szobán belül.
Ahhoz hogy a Kodi a BT-re küldje a hangot, a System/Audio alatt ellenőrizni kell hogy a fejhallgató csatlakozása után átvált-e a Pulse Bluetooth driverre. Nekem automatikusan átvált, meg vissza HDMI-re amikor lecsatlakozok a BT-ről.
Plusz még hasznos a Bluetooth Delay Lite plugin, ezredmásodpercre pontosan be lehet állítani hogy szinkronba legyen a hang a BT késlekedése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest