Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Tvheadendben profi valaki? Digi kábelről 50M fel UPC 120 irányba a hd kockásodik. Csodálom.. Az SD tökéletes. Tudok a kockásodáson segíteni valahogy?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem tudom mi a fene van de újrafrodítottam a 4.3-as tvheadend-et, megint 100% load mind a 4 magon.
Sikerült apt-gettel repoból feltennem a 4.2 stabilt, az is ugyanezt csinálja. Nem értem.
top:PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
10279 root 20 0 0 0 0 R 100.0 0.0 9:28.01 kworker/1:2
11228 hts 20 0 114276 12512 4416 S 106.8 2.5 5:46.21 tvheadend -
szabi__memo
nagyúr
amit még nem tudok, hogy hogyan tudom új letiltani a magokat induláskor még mielőtt a tuner el kezd dolgozni, véletlenül se bootoláskor fagyjon be
-
szabi__memo
nagyúr
Sikerült belőni a tvheadendet, van videófolyam, de pár mp után leszakad a board a netről, router sem látja, vissza nem jön, innentől kezdve nem tudom mi van. Mi lehet ennek az oka, van valakinek erre ötlete? Gondoltam terhelési gondra de már aktív hubon van a tuner, más meg nincs. Mit tudok kipróbálni?
Már kipróbáltam ubuntu xenial - tvheadend 4.2 és debian jessie - tvhedend 4.0 is. Ugyanaz -
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Tárgytalan
-
szabi__memo
nagyúr
Van egy Orange Pi Zerom, de épp nincs nálam az usb-ttl cuccom, így nem tudom mi a helyzet a géppel.
Felírtam a kártyára rufus-al az image-t de azt sem tudom elindul-e. Nem tudja valaki, hogy alapből a routeren vezetékesen látnom kellene, hogy a vezetékes nethez kért ip-t? Szerintem ige, de nem látom, szóval gyanítom rosszul írtam fel (a 64gb-os kártyára, amit remélem kezel)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest