Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Hmm, én inkább erre a tvheadend-re keresnék rá, mert vannak hasonló hibái. [link] Kipróbáltad már, hogy nélküle is jelentkezik ez a 100% cpu hiba? A htop 100% szerintem csak tünet lehet, nem tudom pontosan hogyan monitoroz, de lehet, hogyha valami hibás appal csinálja, akkor felmegy nála is 100%-ra a load. A syslog-ban körülnéztél már, hogy van e valami hiba benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest