- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Ha jól láttam, akkor az rpi3+ gigabites csatlakozója sem tud gigabitet. (gondolom megint az usb2-n lóg
)
A BpiM1 -en natív a sata és a gigabit is normálisan van megoldva(#1523) inf3rno
Nem volt szó router funkciorol!
Szerintem pont hogy a routert használta volna NAS-nak, mivel jó kis board van benne. -
Egy-két
tag
Feldobom mint ötlet a Rock64-et
!
Nincs vele tapasztalatom, de USB3, gigabit net, 4 magos 64bites processzor, 2 gb ram, ez Rpi áron.
Hátrányok: friss dolog ez, s még a kernelje nem valami acélos úgy tudom; támogatás kérdése lehet hogy rosszabb lesz mint Raspberry vonalon.A nálam többet tudok hátha ,,jóvá hagyják".
Ha ez nem király, akkor egy drágább dolog de Odroid XU4, vagy az azonos hardverrel szerelt H valami, az kifejezetten szerverre célra van kitalálva.
XU4-em van, nagyon jól működik de drága, melósabb a beszerzése. -
magyarl
tag
A netem nem lesz szűk keresztmetszet, digi 100-as (később lehet még növelem majd).
A 40 Mbit/s már nem rossz, de akkor lehet ennyi javulásért nem veszek ilyen kártya PC-t.
Végülis ha ráér, akkor a router is lecsorgatja, ha meg gyorsan kell valami, akkor ott a PC, mehet ami a csövön kifér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest