Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Egyre jobban tetszik ez az ArchLinux!!!

1/a, b: ezek még mindíg problémásak, de nekem nem létszükség, mert a TV-m lejátsza amit kell.
2: mint írtam firefox telepítve, működik.
3: SMtube telepítve (ezt hiányolta a VLC), de így sem indul el.
Minitube telepítve, youtube video jól megjelenik, könnyű keresni vele, de nincsen hang
Viszont:
firefoxban szaggat a youtube, de ha megkeresem a nézni/hallgatni kívánt dolgot, és a linket bemásolom a VLC-be, akkor ott hibátlanul lejátsza, ráadásul ott ugye kikapcsolható a videó, így zenehallgatásra is tökéletes.Nincsen valami egyszerűbb módszer, hogy egyből VLC-ben keressek youtube videókat???
4: Skype kliens létezik?
5: Libreoffice-t telepítettem, ez is működik.
Már csak annyival volt jobb az android ennél, hogy ott volt Skype kliens, igaz nem tudtam vele beszélgetni
.
Az viszont jobban tetszik ebben, hogy ennek rendes PC-s felülete van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Fotó állvány eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő