Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Köszönöm, bár szerintem a petitbootot egyelőre ne keverjük ide, végig SD kártyáról próbáltam, Pont ez a szép benne, hogy _nem_ kell az SPI boot (bár hosszútávon lehet áttérek rá, és megszabadulok az SD-től), hanem maga a rendszer az SD-ről bootol, majd egyből átadja az USB-s diszknek a folyamatot.
Lásd: https://docs.armbian.com/User-Guide_Getting-Started/#how-to-install-to-emmc-nand-sata-usb
You can create up to three scenarios:
boot from SD, system on SATA / USB(Zárójelben: a petitboot is 5.x kernel alapú lehet, mert az sem látja az USB-s diszkeket, csak kihúz-bedug után. Ha jól emlékszem. A lényeg, hogy a fenti petitboot főmenüt persze láttam, de mivel nem ismerte fel a diszket, nem is volt mit kiválasztani a továbblépéshez / bootoláshoz. De ez tényleg mellékvágány.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest