- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Köszönöm, bár szerintem a petitbootot egyelőre ne keverjük ide, végig SD kártyáról próbáltam, Pont ez a szép benne, hogy _nem_ kell az SPI boot (bár hosszútávon lehet áttérek rá, és megszabadulok az SD-től), hanem maga a rendszer az SD-ről bootol, majd egyből átadja az USB-s diszknek a folyamatot.
Lásd: https://docs.armbian.com/User-Guide_Getting-Started/#how-to-install-to-emmc-nand-sata-usb
You can create up to three scenarios:
boot from SD, system on SATA / USB(Zárójelben: a petitboot is 5.x kernel alapú lehet, mert az sem látja az USB-s diszkeket, csak kihúz-bedug után. Ha jól emlékszem. A lényeg, hogy a fenti petitboot főmenüt persze láttam, de mivel nem ismerte fel a diszket, nem is volt mit kiválasztani a továbblépéshez / bootoláshoz. De ez tényleg mellékvágány.)
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Tesla topik
- További aktív témák...
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest