Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gábor-ka
üzenetére
Nekem közben kiderült, hogy van külön Ubuntu server kiadás is: [link], és hogy én az asztalit tettem fel rá, szóval újra kell tennem a rendszert. Most raktam be az SD kártyát, és van rajta egy FAT fájlrendszerű meghajtó, ami biztosan nem az Ubuntu, mert az ext4 lesz szerintem. Ezen van a boot.ini, meg még fél tucat fájl. Szóval a boot.ini-be akár még Windows alól is bele tudsz írni, nem tűnik valami nagy ördöngősségnek. Kell hozzá egy minimál SD kártya, valami jó olcsó, meg gondolom valami minimál boot script, aminek utána kell járni, hogy honnan tölthető le.
Az UASP-vel kapcsolatban közben olvasgattam. Azt írták 2 éve, hogy még nem valami jó a támogatása, bugos a driver. Nem tudom azóta változott e valami, próbálok utánaérdeklődni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest