Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLi
tag
Halló midennkinek van egy SB Asszem Live!-om de pontosan nem tudom SB220 ez mit takar mert a gyari cd-m karcos és nem tudom h pontosan milyen driver kéne ha valakinek esetleg van ilyenje (cd) akkor azt irja már ide be pls és megkeresem privbe kösz
-
Sytex
tag
Nah akkor kinéztem egy Audigy SE-t magamnak, csak nem értek valamit.
4 csatlakozó van a hátulján. Narancs Fekete Zöld Kék.
Ebből hogy jön össze a 7.1? Mert a kék az nálam bemenetet jelent.
Másik: Szeretnék Mikrofont is (játék) és Line-int is használni (Tuner). Ezt hogy lehet megoldani ezeknél a kártyáknál? (Rózsaszin csatlakozót nem látok rajta.) [link] -
Sytex
tag
Sziasztok!
Mega láma kérdés: A Live vagy az Audigy a jobbik fajta???? -
Raymond
titán
válasz
Alaplapielkó
üzenetére
Ez egy regi SB128 valtozat. Az Ensoniq-tol megvasarol AudioPCI sorozatbol van. Meghajtok WME ala itt (ne tevesszen meg a filenev):
[link] -
Alaplapielkó
csendes tag
Sziasztok
Lene egy nagy problémám:
A következő típusú Cretiv hangkártyám van (legalábbis ez van ráírva) : CREATIVE SB CT4810. Windows Me-t használok,de nem tudok sehonan sem olyan drivert letölteni ami jó! már kettőt próbáltam! És azt sem tudom, hogy mi a kártya kereskedelmi típusa. Live, 128, stb... Ebben kérném a ti segítségeteket!
Előre is köszönöm, és kellemes ünnepeket kívánok minden fórumozónak! -
rup1u5
nagyúr
sziasztok!
Creative I-TRIGUE 3400 2.1 -et keresek. itt [link] lenne de csak januárban, nekem meg fontos lenne még karácsony előtt hozzájutni.
Olyan boltok érdekelnének ahol kiemelten foglalkoznak Creative termékekkel és ahol kapható is MOST.
Azonkívűl vélemények, tapasztalatok is jöhetnek erről a szépségről.
-
number666
tag
Nem tudom mennyire tarozik ide a következő hozzászólásom, de hátha tudtok nekem segíteni (örülnék neki
), úgyhogy ide is beillesztem.
HELP! Egész eddig abban a tudatban voltam, h veszek egy Audigy 4 OEM-et és jajde jó lesz nekem. Egy problémám van: sehol nem lehet kapni :S, ugyanis már jóformán egyik nagyker sem szállítja. Helyette javasolták az X-Fi XtremeAudio-t vmi 10k-ért (lásd: aliencomputers). De, amennyire én tudom, ez ugyanúgy terheli a procit, mint a mostani integrált (hadd ne minősítsem milyen) hangkártyám. Köv. lépcsőfok az X-Fi XtremeMusic viszont ez 21k :S:S.
Ami érdekel:
- miben jobb az Music az Audio-nál annyival, hogy 2*es ára legyen?
- tényleg nem lehet Audigy 4-et kapni OEM kiszerelésbe?
- miben tér el az Audigy az X-Fitől, attól eltekintve, h újabb technológia?
- melyik mennyire terheli a processzort?
Ehhez az egészhez hozzá tartozik, hogy elsősorban játékok miatt akarok új hangkártyát egy Sennseiser PC160 mellé. Minden építő jellegő vélemény érdekel! PLS HELP!
[Szerkesztve] -
L4D1K
őstag
Valaki???
-
L4D1K
őstag
Jaj emberek jön a karácsony és most bizony költeni kell nekem is! Ha valaki írna egy két szép szót arról, h mennyivel szól szebben az X-fi xtremmuzsika a mostani audigy se -mnél azt megköszönném. Sennheiser HD555 -t használok és legalább ezzel egy szintű cumót szeretnék tudni a gépben, mert mint kiderült az SE már labdába SE rúg ilyen szintű cuccnál

Előre is köszönet!!!
-
L4D1K
őstag
CSáó, én egy P5800 as büszke tulaja vagyok és szerintem ezen az árszinten bőven megéri az árát, én egy icipicike audigy se - vel toltam ugyan, de ezen is szépen szólt...sőt ha azt vesszük figyelembe h az au4 es már jobb eax ot tud sztem jó választás lehet, főleg gámékra, arra figyelj h nincs benne túl sok magas hang ha nincs jól belőve az equalizer, de izlés kérdése az egész...zenére is jó, a kis szatelitek iszonyat sokat bírnak és nem is torzítanak lényegesen még nagy hangerőn se( jó kis kevlármembrán) a mélyláda viszont néha túl erős...és inkább csak puffog, de nagyjából ennyi hibája van az egész cuccnak. Sztem mai árakhoz mérten ez a 13-15 e ft nem sok...ennyit tudnék segíteni, remélem hasznodra válik.
-
L4D1K
őstag
HÚH dejó ez a topic.....
-
szlosi
tag
A P5800 as hangfal milyen választás egy Audigy 4 eshez?
Érdekelne hogy milyen szépen szól akinek van írja le nekem!
Zene meg játékra használnám csak, vagyis majdnem hogy csak játékra.... -
szlosi
tag
És 5.1 es hangfal melyik amelyik f@sza?
Lehet inkább azt veszek.....
-
Lui76
őstag
a Creative-nak miért nincs 6.1-es hangrendszere
ha már az audigy2 azt tudja?
Most egy Logitech x-620-al incselkedek,karácsonyra talán. -
szlosi
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen 7.1 es hangfalat vegyek az audigy 4 es hangkarihoz?
Ami nem olyan hózós, de azért jó is
-
Nyugis
senior tag
Milyen állvány jó Creative Inspire hangfalhoz? kérdezhetné az ember.. hiszen valami oknál fogva, a kereskedők NEM AKRJÁK árulni a ''MT-1200 Speaker Stands'' hangfalállványt!

Nos, ha valakinek van infoja eme remek termék fellelhetési helyéről, az legyen olyan jó, és ossza meg a nagyérdeű közönséggel, okulásunkra, és örömünkre vala... -
feroka
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségért fordulok mindenkihez aki tud segíteni az alábbi problémán:
Új rendszert tettünk fel a gépre (WinXP) amire még aznap telepítettem a korábbi hangkártyát (SB PCI128) a cdjével. Előszőr nem volt hang, majd miután kiiktattam az integrált hangkártyát (VIA AC'97) frankón szólt minden (Winamp, játékok stb.) Másnap viszont az egyik ismerősöm engedélyezte megint a Via-t (amit utána ismét kikapcsoltam) és azóta nincs hang, a Hangok és audióeszközökben azt jelzi ki hogy nincs hanglejátszó eszköz, ill. az EVEREST a Windows hangeszközöknél és DirectSound-nál nem érzékel semmit, a Winamp ki is írja, hogy rossz DirectSound driver, váltsak át a konfigurációban másikra, dehát könyörgöm, fel van telepítve, az eszközkezelő is látja, mindkettőt, mégse játszik le egy deka hangot sem. Minden ötletet szívesen várok -
nguru
tag
HELP!
Hozzájutottam egy SB Audigyhez (SB 0090), de a drive az istennek nem akar felmenni. Előtte egy Terratec Aureon 5.1 Fun volt a gépbe...Driverek persze leírtva, regedit-ből is. Azt írja ki, hogy nem detektál audigy-t....Hang van, mert kézzel egy régebbi meghajtót alá bírtam forgatni, de se a rendes drive, se a plusz cuccok nem mennek fel.. Mind arra hivatkozik, hogy nincs ilyen hangkari a gépben. Ha vkinek vmi tippje van, ne kíméljen!

-
Roxy
tag
Cső all!
Én is Crative cuccokat hasznalok, egy Audigy SE-t es egy P380 as 2.1 es hangfalat.
Mivel ezekkel tökéletesen megvagyok elégedve ezért egy Creative mp3 lejátszót szeretnék venni.
A kiszemeltem: Creative Zen V [link]
Van valakinek tapasztalata róla? megköszönnném, ha megosztaná velem.
-
Csokis
tag
Nekem már elmúl 1éves is a T5900-as 5.1-es szettem, de nagyon nem vagyok megelégedve a ''vezetékes távirányítóval''!
Baromi hamar tönkrement a hangerőgomb, ami egyben a be/kikapcs gomb is! A hangja meg összességében az egész jó, de ezt a részét elcseszték!
Ha külön tették volna a be/kikapcs gombot és a hangerőállító poti is normálisabb lenne, akkor tökéletes lenne a számomra! 
-
vizcsap
tag
Csáó!
Milyen hangkártyát ajánlotok olyan 5-8 ezer forint között?(természetesen vmi creative-ot mondjatok
)
Fontos h legyen rajta MIDI bemenet és azért jobban szóljon mint az alaplapi izéke
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Bocsi, had dicsekedjek kicsit
Ma a nagykanizsai bolhapiacon sikerült vennem egy Inspire T5400-as 5.1-es szettet. Kitűnő állapotban. Kicsit rezeltem, hogy mükszik-e, de hibátlan! Nagggggyon jóóóóóóó!!!!
Írd és mond 4000 azaz négyezer forintért.
Gábor -
megoldódott...
Egy reinstall segített...és nem telepítettem a sok sallangot..(audiohq, mixer stb) -
Sziasztok!
Problémám lenne egy sb00100 modellszámú 5.1-es live-val.
Egy alaplapi szutyok(ac-97)-el használtam az eddigi 5.1es rendszerem..
Zene(mp3), film alatt dübörgött a mély, és szólt az összes hangszóró is.
Most betettem a gépbe az említett live-ot és azt vettem észre, hogy a mély igen soványan adja a basszust, valamint sem zene, sem filmek alatt nem szól a center.
Ha a mixer-ben, valamint a diagnostics menüben próbálom, akkor az összes hangszórót szépen végigmondja a néni
.
Mi lehet a probléma?
Driver?
A mély fel van tolva 200-as freqencyre a csúszkán, valamint a mély és a center volume is. -
DewiL
senior tag
Üdv mindenki!
Nah hátha itt a nagy creative klubban tudtok nekem segíteni!
Van nekem egy Inspire 5300 hangfalam és ehhez kellene (a 2hátsó) hangszóróhoz álvány aminek a típusa MT-1200![[kép] [kép]](http://www.vdhsoft.be/img_art/18940.jpg)
[link]
Szóval aki tud ilyet szerezni vagy neki éppen egy eladó (jó állapotú) akkor az kérem jellezze privátban
Köszönöm! -
Peetee(tm)
aktív tag
Upp!
Üdvözlöm magam a nagy Creative klub-ban! Imádom ezen termékeket! Nem is csoda, hogy extra jó cuccokkal rukkolnak elő hisz már a kőkarban is hangeszközöket gyártottak!
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Creative Inspire 5.1 5300 -at össze lehet kötni asztali dvd-vel? Ha igen, akkor hogyan, milyen csatlakozóval?
Még nincs ugyanis asztali játékosom, csak gondolkozom a beszerzésén. Ha viszont nem lehet összekötni őket, akkor inkább kihagyom a vásárlást és maradok a számítógépes filmnézésnél, mert 10 hangfalat már nem szeretnék kerülgetni a szobában .
-
Jeep1
tag
Szeretném hallani más ember véleményét is a hangfalrendszerröl!
[Szerkesztve] -
Jeep1
tag
Sziasztok !Az lenne a kérdésem hogy én szeretnék venni egy Creative Inspire P5800-as
hangfalszettet csak nem tudom hogy az adott áráért mit kapok vissza?
Szerintetek érdemes megvenni vagy nem?
Én főképp játékokra és zenehallgatásra használnám ezt a hangfalrendszert.
Ha valaki tud rá véleményt mondani PLS segítsen!
Köszönöm -
Raymond
titán
Creative eBay Store. MuVo2 4GB lejatszo 86,- EUR:
[link] -
Firestormhun
senior tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Látom tolonganak a tulajok.

-
Firestormhun
senior tag
Creative Gigaworks Progamer G500-ról vélemények?
-
L4D1K
őstag
Valaki??
-
L4D1K
őstag
Szasztok.
Audigy LS elég a Sennheiser HD555 típusához, vagy ehhez már komolyabb típus kell? -
Deluxe00
senior tag
Szasztok!
Van egy pár vinyó a gépemben és egyiken win 98 van mert a superbike 2001 csak azon fut...na most x-fi nem kompatibilis azzal, és a régi sound blaster kártyámat be kéne tenni a gépbe...na most az lehet hogy win xp alatt csak az x-fi win 98 alatt meg csak a régebbi blaster van telepitve? -
Szmuki
tag
Nem akarok off-olni most tervezem SB live 4.1-es hangkártáymat lecserélni,mert játékoknál időnként bele bele recseg.
ezeket gondoltam:
Sound Blaster CREATIV AUDIGY 4, PCI
Sound Blaster CREATIV AUDIGY 2 EX 7.1 Platinum hangkártya, PCI
amúgy AUDIGY 2 és 4 között ki a különbség mivel tud többet?
előre is thx a választ! -
L4D1K
őstag
Áloha!
Most vettem Audigy SE kártyát. Ez a kari lekeveri a DD-t vagy DTS-t?
PowerDVD 7tel 6ch kiválasztva, de kimenetként csak a CLMEI-2-t adja be. Ez sem tudom pontosan mi a szösz. Ha valaki írna 1-2 infót azt megköszönném. -
Harry Potter
csendes tag
Valaki segitene az elözö kérdésemre valaki válaszoljon már
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol lehet M.o.-on javíttatni garancia-lejárt Creative Inspire 5500 Digital hangfalat_?
A dekóder hangerő gombja nem műxik, most kénytelen vagyok a távirányítóval hangot irányítani.
Szóval egy Creative szervízt keresek, mert honlapjukon nem találtam M.o.-it.
THX -
Harry Potter
csendes tag
Lenne egy kérdésem nekem van egy Audigy 2 ZS kártyám és az lenne hogy az EAX efecteket hol lehet letölteni hozzá ami a Special Fx -nél van az EAX consolon belül help me
-
AMD Power
titán
Sorry 2x ment el!

[Szerkesztve] -
Loo
csendes tag
-
Tekky
tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy milyen teljesítményt várhatok majd egy Creative SB Audigy 4 + Genius SW-5.1 HT (fa) párostól? Jól fognak ezek szakítani 1ütt? -
_calogero
tag
A rear az a hátsó hangszórókat jelöli!
Állítsd át nyugodtan mind2-t, és próbáld ki egy 5.1-es hangforrással!
Ha a szoftver amivel játszod az mp3-at nem tud stereot felkeverni 5.1-re akkor csak a frontra fogja kiküldeni a hangot stereoban!
A legtutibb ha beraksz egy eredeti DVDt amin a borító szerint is 5.1-es a hang!
Valami újabb blockbuster tökéletesen megteszi! -
Loo
csendes tag
válasz
_calogero
üzenetére
Köszi a segítséget.
Tényleg tájékozatlan vagyok ezen téren.
Ha minden igaz még vissza tudom adni a hangkártyát. És ha sikerül kicsikarni az alaplapomból az 5.1-et akkor meg is teszem.
Próbálkoztam átállítani a line in és a microfon bemenetet rear és center/sub funkcióra, de sajnos nem sikerült. Nem találtam túl sok beállítási lehetőséget. Két checkboxot tudtam kipipálni, hogy a line-in-re a rear van kötve és a mikrofonra a sub de erre nem reagált semmit.
Kérdésem hogy csak igazi 5.1-es filmmel fog szólni minden hangfal, vagy esély van arra hogy mp3-nál is?
Köszi! -
germanh
senior tag
hi mindenki! remélem valaki tud segíteni!
haveromnak van egy Creative Zen Touch MP3 lejátszója
kéne hozzá távirányító
és sehol nem lehet találni
ha valaki tudná hol elérhető ilyen cucc akkor beszólnátok ebbe a topikba:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=287172
előre is köszönöm a segítséget
-
_calogero
tag
Nekem volt anno pár hónapig egy Maxtroo 2.1-es rendszerem, és annál 1-2 hónap után tapasztaltam hasonlót! Szétkaptam, és az egyik vezeték pont a doboz fala mellett haladt végig, és magasabb hangerőn hozzáverődött a ládához, és szépen elrezgett magának! Kicsit módosítottam a vezeték elhelyezkedésén, és máris jó lett!
-
_calogero
tag
jaj istenem...
3 csatlakozó egyenként 2 csatornát jelent ami összese 6 csatorna = 5.1
ha duplán kattintasz a kis kék vagy milyen hangszórószerű ikonra a tálcán, akkor kiválsztahatod, hogy a rózsaszín és a kék csati miként működjön: vonalbemenet vagy surround kimenet; mikrofonbemenet vagy center+sub
a barátnőd K8N-es lapján azért van 6 csatlakozó, mert az a lap már integrált 7.1-es hangkártyával rendelkezik melyen már asszem külön vannak váltogatás nélkül a surroundhoz a kimenetek, hogy melyik dugó mi az az összes létező gyártónál a kis mellékelt füzetben fel van tüntetve, de már a dobozra is fel vannak sorolva a főbb tulajdonságok, és halál biztos, hogy a te és a barátnőd alaplapjának a dobozára is rá van írva, hogy 5.1-es ill. 7.1-es hangkárty van integrálva a lapra!
Ezek után biztos vagyok benne, hogy valami apróságot elnéztetek, és azért nem megy a cucc úgy ahogy kell neki! A hiba nem a rendszerben van!
Okosabb döntés lenne megkeresni a hiba okát, nem veszettül mindig újrarakni a rendszert!
MOD: Tulajdonképpen feleslegesen vettél egy hangkártyát! Ahhoz a Genius cucchoz bőven elég az (egyébként korrekt hangú) integrált is!
[Szerkesztve] -
Loo
csendes tag
válasz
_calogero
üzenetére
Az én alaplapomon 3 jack csatlakozó van. Egy kimenet, egy bemenet, meg egy mikrofon.
A dobozára az van irva: Asus A7N8X. A barátnőm K8N-esén 6 db jack csatlakozó van, ahova be is tudtam dugdosni a hangfalból jövő 3 jack végű kábelt.
Sajnos az analóg és digitális kimenet között nem tudom mi a különbség, de semmilyen más kábellel nem tudtam összekötni az alaplapot meg a hangfalat.
Amúgy miután megvettem a kártyát és nem volt jó rendszerinstall is volt. Nem segitett. -
rhonin
senior tag
Szasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy kb két hónappal ezelkött vettem egy creative megaworks 250d-t és az vele a gondom hogy amikor ugy istenesen küldöm neki a hangerőt akkor ha közelebb vagyok a mélyládához kb 2m akkor ilyen zörgő hangot hallok nem a szubcsőre gondolok mert annak más hangja van hanem olyan mintha valami nem lenne normálisan becsavarozva és rezegne. másnál is ilyen vagy ez csak az én meglátásom? nagyon nem akarom szétkapni de ha nincs más megoldás akkor azt is megcsinálom. előre is kösz a választ.

-
_calogero
tag
válasz
somodisoma
üzenetére
ha két külön kártyánál is uaz a hiba, akkor nem hiszem, hogy winfos lehet a baj!
-
Loo
csendes tag
Szevasztok!
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem úgy fél éve egy Genius SW 5.1 Home theatert. És miután az Asus A7N8X alaplapomon nincs integrált 5.1, vettem hozzá egy zacsis Audigy 2-est. Sajna a center és a mélynyomó nem volt hajlandó egyszerre szólni. Alapból csak a center szólt, ha bedugtam azt a rövid kis fordítókábelt amit adtak a Geniushoz, akkor a mély szólt és a center nem. Később kipróbáltam a hangfalat barátnőm gépével, amiben egy Asus K8N alaplap van integrált 5.1-es kártyával. Minden hangfal szólt. Ezután áttettem a hangkártyámat az ő gépébe, és ugyanaz a probléma jelentkezett. Gondoltam rossz a hangkártya, visszavittem gariba. Ültek rajta 3 hetet. Kicserélték. Épp ma mentem el érte. Meglepően tapasztaltam hogy egy Audigy 4-et kaptam vissza. Gondoltam tök jó, ez biztos működik és még jobb is lesz, mint a 2-es. Betettem a gépembe és tök ugyanaz a probléma jelentkezett. Installálás közben jött egy hibaüzenet:
An Nvidia audio driver upgrade is required before OpenAL can be installed. Please go to www.nvidia.com and download the latest driver for your audio hardware.
Megtettem. Találtam is egy audio drivert, feltettem. Újrainstalláltam a hangkártyát. A hibaüzenet megint kijött. És persze a problémám is megmaradt.
Az alaplapi hangkártyát már jó előre letiltottam, nehogy az legyen a baj.
Vajon ez a kártya is rossz, vagy valami driver gond van?
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Megköszönném a segítséget. Már az idegbaj kerülget lassan. -
RedWing
aktív tag
Creative Forever!!!

otthon: Creative SB Audiogy + Denon 5.1 + JAMO/SAL/Audison...
koli: integrált + Creative Inspire P380 2.1
-
matyiGo
aktív tag
itt egy UP!, hátha valami történik

-
matyiGo
aktív tag
Csocsi!
Van egy tök ász 5.1-es Creative hangfalszettem Inspire T5900és nem toom eldönteni hogy megéri e nekem audigy4-et vennem vagy tökéletesen szól SB live-al
, most még egy baromi raty integrált nVidiát aminek rossz a mikrofon bemenete vagyis valamiért nem működik a mikrofon
, nem beszélve a ratyi hangminőségről és arrol hogy egy pár játék megfagyott útközben és csak egy régebbi hangdriverel tudtam játszani velük, persze az 2.1-el szólt
, de nem is ez a lényeg... A kérdés az hogy tényleg mérföldekkel jobb az audigy, és hogy tényleg jobban tudja lejátszani a gyengébb minőségű mp3-akat...?
Kb ennyi. -
nat
senior tag
Sziasztok.
Van egy Creative live 5.1 karim, és nem tudom feltelepiteni az friss drivert xp alá amit a netröl töltöttem le.
Miért van ez?
Különböző hibaüzit küld a winxp. -
somodisoma
senior tag
Sziasztok!
Tudom, nem a legjobb hely, de nekem van egy Crative t5400-as, 5.1-es, nagyon megkímélt állapotú, dobozos hangfalszettem eladó.
Ha valakit érdekel, akkor küldjön egy privát üzenetet.
-
_calogero
tag
ide is berakom, hátha valaki tud segíteni nékem:
Tehát keresek egy Creative MT-1200-as hangfal állványt!
Bővebben itt: [link] -
rhonin
senior tag
Nekem creative megaworks 250d van és én ezidáig nem hallottam minőségibben vagy hangosabban szóló 2.1-est. egyik nap lejött a haverom akinek somogyis batár 30centis 3 utas ládi vannak és csak nézett miután meghallotta a ''kis'' 2.1-est.

-
modestmouse
csendes tag
Hejho! Tud nekem vki segíteni Zen 6GBsel kapcs? egy ismerösömnek sincs ilyen,és szeretnék véleményt kérni rola,mert erösen filozom,h ez,vayg ipod mini 6GB.de ez cserélhetö aksis,és lényegében ugyanaz mint az ipod,mármint a menürendszere is,nameg joval olcsóbb is.Aki tud ezzel kapcs vmit modnani,azt megköszönném,modest
-
tsongor
csendes tag
köszi!
mit gondoltok miért szar a genius??? -
trassher
addikt
Hi!
Nekem Creative Inspire P 5800 van és k*rva jó. -
tsongor
csendes tag
Mit gondoltok a t7900-ról??????
Jobbnak tűnik, mint a genius sw-5.1.......de szeretném, ha megosztanátok tapasztalataitokat -
rhonin
senior tag
UPP a topicnak!!

-
nomac07
csendes tag
Nem akarom szétspammelni a topicot, de valaki pls segítsen!!!
-
nomac07
csendes tag
Senki?
-
nomac07
csendes tag
Valaki?

-
nomac07
csendes tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy Creative Sb live 7.1-es hangkártyát. Megkérdeztem másokat, hogy mi a véleményük erről a kariról, és azt mondták, hogy sokszor nem tud megbarátkozni az alaplappal, és egyszerűen nem indul el a Windows, vagy más problémáik vannak.
Nekem Gigabyte K8NMF-9 alaplapom van, rákerestem gugliban is, de nem találtam semmi olyan infot, ami konkrétan írná, hogy ez a kettő nem passzol össze, ezért szeretném a véleményeteket kérni, vagy esetleg akinek ilyen, vagy hasonló alaplapja van, tudna segíteni.
Később szeretnék hozzá venni egy Genius SW 5.1-es hangfalszettet. Ezzel ugye összepasszol, és nem lesz semmilyen inkompatibilitási probléma?
A válasz(oka)t előre is köszönöm
-
Reaper
őstag
Hi!
Lehet, hogy volt már aki kérdezte, ha igen, akkor bocs, de van egy audigy 1-es (sb0160) és nicsen hozzá telepítő cd-m! nem tudna valaki belinkelni valami eredeti iso-t? mert már elég sok mindennel próbálkoztam, a creative oldalán minden csak update, és már megkattanok
ha valaki tudna segíteni, akkor jó lenne! akár e-mailben is jó lenne az az ISO file. Akitől vettem az annyit mondott hogy majd hozza a telepítő cd-t, de ez már 3 hónapja volt 
pls help! -
Xabka
csendes tag
Sziasztok.
Valaki nem tudna segíteni?
Ki szeretném próbálni az 5.1 es Creative Inspire cuccot.
Nem tudna valaki küldeni vagy rámutatni valamelyik oldarra, ahol kapok ilyesmit.
köszi előre is. -
james008bond
őstag
Esetleg valakinek infója erről a fülesről: Creative HQ2300D ????
-
rhonin
senior tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
Ok. Kösz a felvilágosítást. Még kezdő vagyok ebben a témában meg nem is nagyon tudok tájékozódni mert nincs otthon netem. Na mindegy az a lényeg hogy már ezt is tudom.
Hangban ez a full-range hangszóró mennyiben különbözik az s750-esnek a titanium super tweeters magasa és a középhangszórójának hangjától? gondolom azért nem olyan szép hangot ad ki mintha külön van a közép és a magas is. amugy kösz a választ mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), úgyhogy ide is beillesztem.

Baromi hamar tönkrement a hangerőgomb, ami egyben a be/kikapcs gomb is! A hangja meg összességében az egész jó, de ezt a részét elcseszték!
Ha külön tették volna a be/kikapcs gombot és a hangerőállító poti is normálisabb lenne, akkor tökéletes lenne a számomra!
.