-
Mobilarena
Processzor - VGA párválasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Az újabb játékokat a 1150-en nyüstölöm. De ha pci-e vga-t tesztelek, azt a 775-be teszem. Fő az óvatosság.
Nem is nagyon szoktam a régebbi platformon játszani, max CoD2 meg Fifa13. Azt meg röhögve elviszi.A kérdés az, hogy melyik az a szint a vga-k között, ahol még biztosan megmutatkozik, ha a tesztelt kártyának van valami hibája? 2008-as 9800gx2 értelemszerűen kiesik, akkor maradnak a korábbi 8-as és 7-es szériás GeForce-ok és ugyanilyen idős Ati-k...
Mondjuk azt is megtehetem, hogy az első próba után második körben átrakom a gtx770 helyére, az i5 már csak elég mindenhez, ami "alatta" van.
-
flymi
addikt
q6850-> QX6850 -
flymi
addikt
Üdv urak!
Van egy tesztgépem pci-e kártyáknak:
Asus p5n-e sli
Q6600
4x1gb rámAz a gondom ezzel, hogy a proci nem valami acélos. Múltkor teszteltem le egy 9800gx2-őt, 3dmark lefutott, (heaven/valley, furmark kimaradt) és nem hozta elő a hibát. Terhelés alatt csíkozott. A pontszámok is elmaradtak az átlagostól (mindkét gpu aktív volt és működött). Egy kalap alatt teszteltem még gtx260-at, 8800gt-t is, még itt is elmaradtak a pontszámok kicsit, bár nem sokkal.
Procit ha majd tehetem cserélem egy q6850-re, ez a max, amit a lap még megkajol.
Állandó vga-ként egy gtx260-at használok benne (már amikor előveszem a gépet).
A kérdésem az lenne, hogy a q66-tal és majd a q6850-el meddig mehetek el a vga kronológiában, ahol még nem lesz komoly a cpu limit? Gyönge tuning segítene valamennyit?
Esetleg érdemes lenne valami komolyabb cpu-mobora váltani?
A mindennapi használatban lévő (adatlap) 1150 konfigba nem szívesen raknék bele teszt céljából mindenféle jöttment képalkotót.
Előre is köszönöm a segítséget!U.i.: 1440x900-on, vagy a kisebb 17 coloson szoktam tesztelni, annak nem tudom most hirtelen a felbontását, de alacsonyabb.
+heaven/valley és furmark tesztek sem maradnak majd el a jövőben. -
flymi
addikt
Anno e5200, 9500gt (512mb), 4gb ram-al is elfutkározott gta4 1440x900-on.
E8400 már adva van, ehhez keresek vga-t.
Nem 24/7-re kell, ritkán lenne használva, hetente pár órát csak.
Vga-ra is szũkös a keret, 200-as szériából tudok halászni, tudom, marhára melegszik és sokat zabál. Próbálok megcsípni egy 570-et jó áron.
Közben utánaolvastam, e8400, gtx280-al tuning nélkül is hozza a ~30fps-t.
Szo-szo, nem gatyaszaggató sli tuningbajnok gépet akarok, csak elszaladgáljanak rajta a régebbi játékok. -
flymi
addikt
Kicsit már retro, de jó lenne tudni, hogy az alábbi hw-ek mellé melyik az a vga, ami még nem túlméretezett:
E8400
Giga m-atx lap
2gb ram
Seasonic ss400-et
Aföhn Brocken vagy Asus Silent Knight2Gtx260-570-ig nézelõdtem, de nem vennék feleslegesen nagy kártyát, ha proci limitbe ütközik. Tuning off.
Ramokat lehet késõbb bõvíteném 4gb-ra, régebbi játékok futnának rajta: Nfs ug2, Fifa13, Mafia2, esetleg gta v.city, gta3-4.Elöre is kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest