- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
100b
tag
Sziasztok!
Néha szeretnék egy DVD-ről AVI-t készíteni. Eddig az AutoGordianKnot-ot használtam (nagy megelégedésemre).
Most váltottam egy új gépre, amivel egész gyors lett a program (még 32 bites op rendszer alatt). Aztán kipróbáltam a 64 bites op rendszert is. Itt ha nem is jelentősen de lassult a 32 biteshez képest (természetesen a program ugyanúgy a 32 bites volt). Gondoltam, hogy kipróbálom a 64 bites programokat is. Találtam VirtualDub 64 bit-es verziót is, de ezzel nem akar együttműködni az AGK. Valószínűleg a 64 bites VirtualDub más parancssori kapcsolókat használ.Valaki ismer olyan hatékony és egyszerű megoldást 64 bites op rendszerre, mint amilyen az AGK (és ami valóban 64 bites)? Hátha még egy kicsit ez is gyorsítana a kódoláson...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest