- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Nagyon szép és jó a 64 biter win 7 kicsit szenvedek a nettel mégpedig len álandoan az adobe flash playert akarja telepíteni ez már megtörtént! de akkor is ki irkálja...
van valami win bövitmény még amiket érdemes felrakni hogy ne nyekeregjen minden 1-es oldal megnyitásánál..?
-
need
addikt
mivel nem szoktam az ajtoval a házba menni probálok kicsit körbe nézni és végig gondolni hogy amit teszek jó lesz-e majd nekem..
olvasgattam itt picit és itt találtam linket [link] volt pár érdekes progi
amik felkeltették az érdeklődésememet.Op renszer amit felakarok rakni majd az Win7 lenne abbol a 64 bites nagyon meggyöző volt a 32 bites változat tekintve hogy egy 4 éves laptop minden eszközét felismerte az én gépem meg nem olyan régi hogy gond lehetne a drivierekkel ha mégis akkor xp alol leszedem majd a drivereket amik kellenek..
egy gondot látok a RAID 0 vinyoimat ott minen áll vagy bukik és az egyböl a telepitéskor kiderül hogy a Win7 hány mennyi particiót vagy lemezt vagy egyáltalán látttt vagy nem látttt valamit "viszont olvastam pár helyen hogy van raid támogatás"
Total commander pozitív és igen igazad van FTP dolog is müxik tényleg mivel használni is szoktam és gyorsabb is mint a Flash FXP na meg ha a 32 bites megy a 64 biten az királyság
a 7 zippet megtaláltam én is
Imgburn is királyság mivel most is azt használom nerobol viszont nem tudom melyik verzsön lesz jó 64 bit alá..
gom is ok és power dvd is királyság..
torrentekre...??
utorrent megyen 64 biten...???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest