- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Tutivesztes #95 üzenetére
azért nem mertem volna neked megesküdni én ezt a progit xp alatt raktam föl win 7 alatt nekem megvolt a sebesség igy én ott ki sem probáltam..!
-
-
need
addikt
Nagyon szép és jó a 64 biter win 7 kicsit szenvedek a nettel mégpedig len álandoan az adobe flash playert akarja telepíteni ez már megtörtént! de akkor is ki irkálja...
van valami win bövitmény még amiket érdemes felrakni hogy ne nyekeregjen minden 1-es oldal megnyitásánál..?
-
need
addikt
mivel nem szoktam az ajtoval a házba menni probálok kicsit körbe nézni és végig gondolni hogy amit teszek jó lesz-e majd nekem..
olvasgattam itt picit és itt találtam linket [link] volt pár érdekes progi
amik felkeltették az érdeklődésememet.Op renszer amit felakarok rakni majd az Win7 lenne abbol a 64 bites nagyon meggyöző volt a 32 bites változat tekintve hogy egy 4 éves laptop minden eszközét felismerte az én gépem meg nem olyan régi hogy gond lehetne a drivierekkel ha mégis akkor xp alol leszedem majd a drivereket amik kellenek..
egy gondot látok a RAID 0 vinyoimat ott minen áll vagy bukik és az egyböl a telepitéskor kiderül hogy a Win7 hány mennyi particiót vagy lemezt vagy egyáltalán látttt vagy nem látttt valamit "viszont olvastam pár helyen hogy van raid támogatás"
Total commander pozitív és igen igazad van FTP dolog is müxik tényleg mivel használni is szoktam és gyorsabb is mint a Flash FXP na meg ha a 32 bites megy a 64 biten az királyság
a 7 zippet megtaláltam én is
Imgburn is királyság mivel most is azt használom nerobol viszont nem tudom melyik verzsön lesz jó 64 bit alá..
gom is ok és power dvd is királyság..
torrentekre...??
utorrent megyen 64 biten...??? -
need
addikt
Üdv...
még semilyen formában nem volt dolgom 64 bites op rendszerel..
szükségem lenne pár programra vagy tippekre hogy ti mit használtok ezekböl...
élénken érdekelne hogy 64 bites rendszeren a
1. windows commanderhez hasonló progi van e...?
2. létezik e már olyan ftp kliens program amiben már benne van az SSL titkosítás
3. be/ki tömörítések mivel...?
4. dvd irás image filesek föleg azok megírása..
5. zene hallgatás winamp szerű progival
6. filmnézés gomb player lejátszó szerüséggel programmal..
ennyi jutott most kb az eszembe várnám tipjeiteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest