- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
7Heads Drago #48 üzenetére
"Bocs ha flegmának tűnök." - ha nem volt szándékod, akkor lehet, hogy csak én voltam túlérzékeny. Bocsi miatta.
"pc monitornak is használnám." - akkor lehet, hogy neked nem az OLED való. Monitormént még nincs olyan sok tapasztalat velük, mint TV-kén, így még elég nehéz megmondani, hogy mennyire égnek ezek be pár év alatt a konstans képelemek miatt (pláne nagy fényerőn). A gyártók ugyan esküsznek rá, hogy nem kell félni, de már láttunk korábban is ilyet, így majd hiszem, ha lesz független és számos tapasztalat.
"A csillagos égbolt szituáció a filmekben szerintem pár mp." - az csak egy pl, ami a legkönnyebben érthető/magyarázható. Ez a jelenség minden olyan alkalommal tapasztalható, amikor a fekete felületekben van valamicske a feketénél világosabb képelem (pl az 1917 elején a parancsnoki eligazítás nálam elég trén nézett ki miniled monitoron).
"Én meg azt érzem rajtad hogy körömszakadtáig véded az oled becsületét" - még véletlenül sem. Tény, hogy jobbnak tartom a képminőségét, de nem való mindenkinek/mindenhova, és azért még van hova fejlődniük. A Samu féle QD-OLED-re is kíváncsi leszek, mert az elvileg nagyobb fényerőt fog tudni elérni, és persze ott is ígérgetik, hogy beégésmentes lesz a technológia. Majd meglátjuk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest