Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
PotyaPetya #5 üzenetére
És véletlenségből nem számol vissza 10-ről? Mert én ha emeltem az fsb-t mindíg ezt irta ki vártam 10 mp-t és utána már nem irta ki többször. Szerintem ez amolyan figyelmeztetés, ha esetleg túlhúztad volna a procit és már nem tudod megállitani a bootolást akkor ez segít. (szerintem)
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PotyaPetya #5 üzenetére
persze hogy ezt írja ki,új alaplap+proci párosnál be kell állítani bios-ban a proci adatait rendesen.
-
tiv83us
veterán
válasz
PotyaPetya #5 üzenetére
Probalj belrakni egy masik procit az alaplapba es hesszeld ki arra mit reagal...nekem is alaplap-gyanusnak tunik...
-
Csokika
tag
válasz
PotyaPetya #5 üzenetére
Nekem is volt régebben ilyen gondom Abittal (ezért is utálom úgy mint a sz..t, mert tulajdonképpen mindig volt vele valami), na ott az segített hogy elemet cseréltem a lapon! (kurva taiwaniak hogy egy normális elemet nem tudnak bele rakni) A proci biztosan jó!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PotyaPetya #1 üzenetére
Nyomj neki bios-ban egy optimized defaults-t,aztán állítgasd vissza a dolgokat.
-
Shim
őstag
válasz
PotyaPetya #1 üzenetére
Nos lefordítva ez annyit tesz, hogy ''A proci nem működik vagy megváltozott. Kérlek ellenőrizd újra - CPU SOFT MENU (ez gondolom egy bios menü)'' Szal valszeg annyit kell tenned, hogy belépsz a biosba, ebbe a soft menube, ott körülnézel, ha nem az van ott amit látni szeretnél akkor állítgássál.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged