-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
válasz Floyd80 #99720 üzenetére
Engem neptunos időkre emlékeztet.
De ez is mekkora agyrém, tényleg tegnap éjfélkor találták ezt ki? Most reggel 10-re már voltak időpontok de gyanítom nagy részük nem lett foglalva, mert képtelenség foglalni...
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz Elektrosokk #99723 üzenetére
Ezzel inkább az a baj, hogy patkány módon visszatartják. Hiszen van, nem esett nehezükre hirtelen a semmiből 100k-t regisztrálhatóvá tenni. De így kutyának nem fog kelleni a 4x áron beszerzett kínai leves, úgyhogy előbb attól szabadulnának.
Ráadásul a jelenlegi helyzetben papíron van Pfizer, gyakorlatilag nincs mert képtelenség regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz Elektrosokk #99727 üzenetére
Most a 16-18 a mániájuk. Nem tudom miért nem ér rá ez a korosztály.
Engem eddig háziorvos mindig lerázott hogy túl fiatal vagyok. Most már túl öreg.De én se értem, ebben a hónapban is heti 250k Pfizer jött, csak senki sem tudja hova tűnik...
-
HyP3b0y
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával