Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
perempe #49718 üzenetére
Én egy komplett edzőtermet berendeztem szinte a garázsban...
még tavasszal... pont ezért, mert edzőteremben azért valljuk meg lehetetlen minden súly áttörölgetése, gépek áttörlése, minden gép után fertőtlenítés stb ...
Nyáladzik, izzad mindenki, archoz hozzányúl, törli, stb-stb...
Vettem egy ilyen komolyabb gépet is:
[link]+ 2 egykezes csigás súlyzó (azt hiszem az még hervis-es volt) és az aldiban volt két kezes súlyzó tavasszal korrekt áron, környékbeli gyártótól vettem súlyokat pluszba viszonylag nevetséges áron ( [link] ). A súlyok mérete nagyobb, de gépen is elfér, rúdon is... jóvana...
+haspad...
+ erősítő kötél, külön a géphez.Aztán azóta nem visz rá a lélek, hogy a garázsban edzek
azóta ott áll, pedig előtte heti háromszor elmentem...
Neki kell most már állnom, mert azóta alig mozgok (én alapban itthonról dolgozok, csak tárgyalásokra se szaladgálok így céges ügyfelekkel - és na nálam meg lett az eredménye), párom azóta szintén itthonról dolgozik, de alapban vékonyabb, nem hajlamos a pluszra úgy, mint én...
"heti 3 edzés már szinten tart, 4 edzés mellett már épül felfelé az ember, 5 edzésnél többet meg nem is szabad/érdemes. és ezek sem sok órás dolgok, inkább 1-1 óra. heti 4x egy óra kocogás/futás a természetben például zseni."
Én, amikor rendesen nekiállok, akkor gyorsan van látszatja, valahogy jó nagyon a szervezetem terhelhetősége, alkatom és gyorsan regenáróldok, pedig én is vagyok már 36. 2,5 órás intenzív edzésekkel is elvoltam mindig... első pár alkalom még fáj rendesen, de utána rááll a szervezetem és már függ is tőle
-
DarkByte
addikt
válasz
perempe #49718 üzenetére
Tisztában vagyok a kockázattal. Ennek ellenére megyek, mert itthon nem tudok olyan minőségben edzeni, mint egy edzőteremben, dedikálva és rászánva az időt. Illetve ott picit működik az "egymást húzzuk" rész is, hogy nem egymagam küzdök. 400 nm2-es a crossfit terem, 10-20 ember simán el tud úgy helyezkedni, hogy ne legyünk egymás szájában. Szereket egymás után fertőtlenítjük. Az oda és vissza séta is jót tesz, kellemes ráhangoló-levezető; meló után jó kikapcsolni és kiszellőztetni az agyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest