Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
fatal` #103830 üzenetére
Nem tudom, én egy ilyen vírus közepette annyira nem találtam szórakoztatónak az ilyen Fórizs, Gődény féle emberek Youtube videóit, sem az ott kommentelők hadát. Veszélyesek tudnak lenni nagyon azokra is, akik azelőtt még a gyerekeiket is vitték volna majd oltatni, de ezeknek a hatására változtak meg. Abszolút nem értik miről van szó lényegében, ott kimerülnek hogy a kínai vakcina Orbánéknak volt jó üzlet, meg Bill Gates akar embereket ölni, de mi oltottak is gyilkolunk a tüskefehérjénkkel, stb. Szerintem ez inkább elborzasztó mint szórakoztató. Az "Ázsiába szakadtam" oldalán szoktam olykor írni, ott a doki nagyon jól látja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest