Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Sir Pocok #98157 üzenetére

    Berendeltek ki tudja hány millió adagot, el kell nyomni mindenáron, fanfárokat zengtek neki, a főni szó szerint hálaünnepségeket rendezett a reptéren, mikor megérkezett, és folyamatosan azt hajtják, a nyugati gyártók megbízhatatlanul szállítanak.
    Ezzel szemben az igazság, hogy eddig messze Pfizerből jött a legtöbb, és abban is bíznak a legjobban az emberek, mert annak a hatásmechanizmusa van messze a legjobban dokumentálva, és eddig úgy néz ki, az jár a legkevesebb mellékhatással. A kínairól annyit tudunk, hogy prof. doktor emeritus fő orvosi szakértő Gulyás Gergely szerint az a legjobb, meg a főnök állítólag azzal oltatta magát (szerintem meg a januári első adag Pfizert beadták neki már a raktárban, aznap éjjel, ahogy érkezett)

    Ez a kínais ügyeskedés még bejött nekik februárban meg márciusban, mert akkor még valóban nem volt annyi nyugati vakcina, hogy az összes regisztráltat leoltsák, illetve tombolt a járvány is de május végéig már annyi Pfizer érkezik, hogy minden maradék regisztráltnak jutni fog, és sokan úgy vannak vele, hogy azt a kis időt már kivárják, így, hogy az enyhítések miatt nem tűnik már olyan kézzelfogható fenyegetésnek a járvány.
    A hülye is látja, hogy az igazán fontos embereket, pl az aranylábú focistáinkat is csak azzal oltják, oda valamiért csak nem jó a kínai szenteltvíz. Ez azért feltűnik még a legelvakultabb elvtársaknak is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák