Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
#20749568 #68192 üzenetére
Minőségi politikus, az biztos. Valamelyik már arról beszél, hogy fogják kivezetni a lockdown-t. Apropó, a helyi CDU iroda egy dönerbude mellett van, a tavaszi lockdown infóanyagai vannak kint, azon maszk még nem is volt
de azt írják, májusban nyitnak az éttermek.
@Ricardo: amióta a saját futárszolgálatukat elkezdték kiépíteni, azóta ha este 6 körül rendelek, másnap délután itt van a cucc. Ma is csak 2 különböző amazonos futár volt itt az udvarban, az esti szállítás meg még nem is jött meg.
-
Avicularia
veterán
válasz
tom_tol #68074 üzenetére
Igaz, bárki kiléphet, csak ha nem talál munkát akkor 3 hónapig nista munkanélküli segély. Ha te mondtál fel akkor 0 bevételed van 3 hónapig. Ha nincs 45-60K megtakarításod megszívtad. De egészségügyben nem nehéz elhelyezkedni, ez igaz.
Nejem lánya szerint a Malmöi covid intenzíven 2 beteg volt tegnap, szóval nem értem. Lehet Stockholm megtelt, de Malmö sem volt jó helyen covidilag. -
Stanlee
őstag
December 21-en ul ossze az EMA az oltoanyag engedelyezesere, utan az europai bizottsag meg ra kell, hogy mondja az amen-t. Szoval karacsonyi ajandekot kapunk.
-
Gyerekek supradyn immun kids, láz esetén paracetamol, ibuprofen, metamizol váltva.
Nekünk 2x1000mg C vitamin, 100mg Aspirin protect, mellé 20mg Quamatel gyomorvédelem céljából, 2x3000NE D vitamin, 2x50mg Cink. Volt itthon Favipiravir is, ha nagyon erősödnek a tünetek, de nekem elég volt addig elolvasni, hogy ototoxikus, hónapokkal a szedését követően, irreverzivilis tinnitus és hallás csökkenés... Így maradt csak vész esetére, de nem volt rá szükség. -
Rive
veterán
válasz
#20749568 #68168 üzenetére
A jogászkodók pedig egy teljes valid álláspont mentén mozogtak. Jogállamban élünk, ahol a jogokat követni kell. Ha az állam jogtalan korlátozásokat hoz, akkor azért felelnie kell és azokat az intézkedéseket meg kell semmisíteni. Kerül amibe kerül.
Egyre gyakrabban megképzik előttem, mi történne ha valami Csernobil-jellegű ütne be most valahol nyugat-európában.
Remélem egyszer lesz belőle film.
Csak nem tudom, tragédia vagy komédia.
Mondjuk nem egymást kizáró kategóriákUi.: remélem, csak (!!!) film
-
lacafaca
addikt
@parci
-
válasz
szabonagyur #68172 üzenetére
Az utóbbi hetekben nálunk csak hasi panasszal jöttek az igazolódott pozitív esetek, kevésbé légzési panasszal. Ez még bármi is lehet, Covid is.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
TEgnap este óta megy a hasam, meg fáj a fejem (bár a frontra is durván érzékeny vagyok).
Jól sejtem, hogy ez inkább klasszikus hányós-hasmenős cucc mint a korona vírus?
-
válasz
#20749568 #68157 üzenetére
Mondj egy élhető megoldást ezen korcsoport védelmére. Azért Magyarországon még él a nagycsaládos modell, és rengeteg 65 feletti aktívan dolgozik. Hogy véded meg azt, aki ott él veled egy fedél alatt? Engem ne kérdezz, nem tudom rá a választ. Nincs jó forgatókönyv. És senki, senki nem vállalta be a világon azt, hogy bocs, az élet megy tovább, nincs korlátozás, aki meghalt, úgy járt.
És igen, a kormányunk mindent megtesz, hogy a maga malmára hajtsa a dolgot! Én pl nem.mondhatok fel. Az eü közalkalmazotti jogviszonyom úgy fog átalakulni szolgálati jogiszonnyà, hogy semmit nem tehetek ellene, mondom, fel sem mondhatok.
-
lacafaca
addikt
válasz
#20749568 #68160 üzenetére
főleg annak fényében érdekes, hogy máig a kutyát nem érdekelte a sok elmúló élet, amit pinduri társadalmi összefogás is megakadályozhatna minden nap, de most, hogy bárkinél kopogtathat a kaszás, mekkora lózung lett ebből...minden élet aha...csak kikristályosodott az emberi gyarlóság mindent elsöprő ereje.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
#20749568 #68160 üzenetére
De.
Csak nem értünk egyet az aránytalanságban.Meg azért láttam, miként változott a véleményed a hónapok alatt.
A jogászkodás és anyagi javak mellett kitartottál, de a korábbi, "engedjük el fullba" helyett jött az, hogy "akkor vagy zárjunk teljesen, vagy sehogy".
Érdemes lenne felismerni, hogy a gyors elfojtás volt az egyetlen olyan opció, ami életeket és gazdaságot is ment.
A legtöbb halott és legnagyobb gazdasági károk mind az óvatosak és jogászkodók áldozatai, túl későn fogták fel a legtöbb országban.
És a legrosszabb az egészben, hogy a legtöbb ország vezetői kaptak még egy esélyt (első hullám után), amivel nem éltek.
Nem írok többet, mert hozzád hasonlóan dühös vagyok, részben ugyanazért, részben pedig az ellenkezője miatt. -
updog
őstag
válasz
#20749568 #68124 üzenetére
Most megint rossz zsaru leszek, és valszeg nem csak nálad fogja kicsapni a biztosítékot (nem is feltétlen a te hsz-edre válasz).
Csak annyira szépen kéri mindenki világszerte, hogy a jövő karácsonyra nézve most maradjunk már a **csánkon otthon, mi lenne ha az emberek betartanák.... (szerencsére valahol a lehetőséget se hagyják meg)
Másrészt, tudom hogy sokaknak nagyon fontos ünnep a karácsony, és hiába vagyok alapvetően grincs, azért nekünk is ünnep, van gyerek is, szerencsére rajtuk kívül már évek óta nem majomkodunk az egymásnak ajándékozással.
És lásson csodát mindenki, mégis tudunk meghitt ünnepeket tartani, talán most az egyszer kipróbálhatná az emberiség, hogy nem az egymásnak utolsó pillanatban, egymást a plázában idegeskedve eltiporva összevásárolt, a világ szeméttermelésén és szennyezésén kívül semmiben változást nem hozó dolgokkal "ünnepelne"...
-
lacos001
senior tag
Dehogy vagyok kimerült, tök jól elvagyok itthon.
Egy réteg miatt minden...jól rájuk lehet majd fogni az egészet. A védekezés idősek miatt, a későbbi sarcolás szintén.
Engem nem akadályoz a mindennapi életemben ez a sok hercehurca. hol vannak a jogaim, és lenyelem e ezt, az más kérdes, nem hat meg...még
Anyagilag se érint meg, van. Ha itthon ülünk is jön...még. nem részletezném
A házunk miatt meg nagyon is szívunk, tolódik az időpont......
Viszont nincsen mindenki ilyen helyzetben, nagyon nem.
Ráadásul mikor ezeknek a szerencsétleneknek felvillan a lámpa, hogy hamarosan "egyenesbe érünk", akkor majd vagy már hamarabb, hogy érezzék a törődést a híradó harsogja, hogy mivel is húzzák meg őket. Nyilván se te se én nem maradunk ki ebből.
Fantáziádra bizom, mit lehet még kitalálni, hidd el, menni fog mindenhol. -
Z.É.T.
őstag
válasz
lacos001 #68144 üzenetére
Nincs erőm, kedvem tételesen válaszolni.
A mi 7 halottunk közül csak 2 volt 65 feletti (meg most még ketten vannak intenzíven), a másik 5 elhunyt 45 és 60 év közötti. Aki ellátatlanság miatt hunyt el, szintén.Szerintem még mindig nem értitek, hogy elengedve senki sehol nem jutna ellátáshoz...
És igen, engem minden elhunyt megrendít, leginkább akkor, ha azért nem kapott hosszabb életet, hogy a gazdaság prögjön, a biorobot melózzon, az ügyeskedők meg tollasodjanak. Minden élet számít. -
Rive
veterán
válasz
lacos001 #68144 üzenetére
...nem lehetett volna sokkal hamarabb rájuk gondolni, felismerni a helyzetüket és valahogyan megfogni ezt a nagy számot?
Lehetett volna. De amit sikerült végül összehozni, az ~ minden (egészség, gazdaság, pszicho) szempontból az egyik legmegterhelőbb verzió.
Legkevésbé sem csodálkozom, ha valaki elkezd belefásulni.
Ha kicsit épp rosszabb kedvemben vagyok akkor még az is megfordul bennem, hogy direkt vitték el eddig a tökölődést.
Mármint, hogy belefásulásig. -
válasz
#20749568 #68151 üzenetére
Az a baj, hogy erre nincs jó recept! Nyilván az idősek, a krónikus betegségben szenvedők a legkitettebbek ennek. Szerintem egy ország sem merte bevállalni, hogy ok, menjen tovább az élet, mindenki tegye a dolgát, bocs kedves nyugdíjas, beteg honfitàrsaink, ezt a dolgozó rokonaitok haza fogják vinni, jó eséllyel meg fogtok halni.
-
Pontosan! Szerencsére az egyik szomszéd/ barát a legjobb fej ember a világon, ő rohangált nekünk mindenhová, ha kellett. De szülők nem jöttek szóba. Így magunkra voltunk utalva. Szerencsére van udvar, kerteshàz. Egy panelban ez szerintem lehetetlen küldetés!
#Ricardo: nem is merek elkezdeni újra sportolni, előtte kardiológiai labor, szív UH. A Garmin órám is tök jól jelezte, hogy mikor voltam a legszarabbul. A body battery értékem folyamatosan 100ból 5ön stagnált 3 napig. A nyugalmi pulzusom 64ről 75re ugrott és kb egy wc -kanapé kör során is 120as pulzus.
-
Ricardo
titán
válasz
Memmaao #68142 üzenetére
", én brutál tachycard lettem, emeletre fel 120/ perc pulzus. Még a hajam is fájt, nemhogy az összes ízületem és izmom. "
Brutálisan hangzik. Ezt a tachycardiát már többen emlegették. Bele sem merek gondolni mit okoz egy olyan embernél, akinek szívproblémái vannak.Az a lényeg, hogy túl vagytok rajta.
-
Az volt a legrosszabb! Ugrott minden nevelési elv, egy évre kitévézték magukat. Viszont a Tesco online vásárlás tökéletesen működik, 1299 Kozármislenyi kiszállítás Pécsről, egy 5 fős család heti fogyasztása kb 1 órás Tesco válogatás és a benzin is egy ezres oda- vissza, így ez mind letudva a fotelből. A helyi pizzéria is 5 csillagra vizsgázott, igaz, fogalmam sincs, finom e a pizza, mert nem éreztem az ízét.
-
lacos001
senior tag
Mindenki aki itt megfordul, pláne rendszeresen..
Gondolkoztatok már azon, hogy mi lesz a jövőben? Tévedés, ami itt már párszor szóbajött? Nem hinném...
Vírus van, ok. Fertőzések-fertőzöttek, halottak...ok.Látjuk a mindennapos számokat, "adatokat". Java része blikk színvonalon. Olvassuk, mosolygung, elborzadunk, rázzuk a fejünket.
Ami már régen elkezdődött és a jövőben ránk vár az nem lényeg? Politikára utalok...Mindenhol az idősek vannak szóba hozva, indokként megemlítve.
60+, 70+, 80+...a többi immel-ámmal ha van is ilyen hír.
a legutóbb linkelt videóm, hiába, hogy német és ide is értendő, de a 80+ korosztályról szól az eleje, a számok...
Kérdem én, akár itt nálunk a németeknél, akár a magyaroknál, teljesen mind1 hol a világon, nem lehetett volna sokkal hamarabb rájuk gondolni, felismerni a helyzetüket és valahogyan megfogni ezt a nagy számot?
Sajnálom, hogy sok idős meghal, vagy csak rengetegen betegek, pozitívak, mert ugye "kutya bajú" is megtalálható szép számmal közöttük covid-nem covid miatt, annak a hozadéka vagy éppen rá van irva a papirra mind1...igen, most jön az, hogy a konteós kötttsög..
Mindenkitől bocsánat, élnézést, ha van idős, ennyire idős hozzátartozója, de ez felettéb furcsa.
Otthon leültetjük, "bezárjuk" a jelenleg adózó, bevételt teremtő, pénzkeresetre alkalmas korosztályt és az ezzel járó későbbi "bajt" még majd a nyakukba is varrjuk a jövőben...
Ugye nem gondoljátok, hogy ez nem lesz behajtva, visszatermeltetve a közös kasszákba ilyen-olyan módon?
Nem hiszek benne, hogy ne igy lenne és a népnek a jobb utat fogják választani. Kizárt.
Nem hinném, hogy sokáig ez tartható lesz, valamit úgyis farigcsálnak a dolgokon, hogy ne tapsikoljon a delikvens, mert az otthon "ülésért" kap lovét.Pl.: József Kurzarbeitgelden (dolgozik-dolgozhat még, nyomott lovéért) Sárika éppen munkanélküli lett, Béla és egész családja fogja a fejét, hogy mi lesz még ami akadályozza, rosszabbá teszi a mindennapi életüket, a Csongrádi család kénytelen megválni a bevételétől, mert különben nem tudja hová tenni a gyerekét.
Én tudom, hogy a nagyon idősek is emberek, a társadalomhoz tartoznak, szavazók, nem szavazók, mind1...de minden körülöttük forog, ebben a nyakatekert utóbbi hónapokban minden erről szól.
Akik meg "viszik" előre a kasszát, azok most cumikára vannak ítélve.
Hozhatnak még nyakatekertebb intézkedésnek kikiáltott balfa@@ságokat, de megéri?
Úgy tesz, közöl a világ, mintha minden második ember belehalna ebbe a vmibe. Közel sem igy van...
Na de majd később, ami a hozadéka...Még nagyon elején csak a "jajjkovid" oldalon voltam én is, azért manapság már inkább az elkövetkezendő időszakot/éveket kell szem előtt tartani nem?
Betartjuk a szabályokat amit meghoznak-megszabnak, jön majd még több, más irányba is kiható intézkedés (lesz fujjolás) de ennek hol a határa? Senki sem tudja itt "lent", ne erőlködjetek.
Ők biztosan tudják, hogy amiket rendeletben kiadnak, mind-mind nagy butaságok. Legalábbis nem logikus rengeteg minden.
Nem véletlenül nevet-mosolyog a polgármester, az óvónő, a fodrász, a szakács, az ügyvéd, diplomások-szakmunkások és a köztes egyaránt. Nem kell "tanulatlannak" lenni ehhez, hogy átlássa az ember. párszor páran már irtátok eztSajnálom, ha bárkim/bárkink megbetegszik. Sajnálom, ha ne adj isten a legrosszabb a következménye, akár nálad is, ki olvassa most...De...
Téged fog érdekelni az én problémám ezzel kapcsolatban? Nem. Forditott esetben? Szintén nem...
Lelketlenség avagy sem...de nem vagyok ezzel egyedül...
A hallott olvasott haláleseteknél mindegyiknél felszisszenünk? Dehogyis...Lehetséges, hogy valamelyik hétfőn még covid mindenhol, mindennel kapcsolatban, aztán kedden semmit nem hallani már az egészről.
Az, hogy ez melyik kedd lesz, majd odafennt eldöntik..
A kára viszont megmarad... -
November 19., 22. két negatív PCR után végül 29. éjjeli műszak elején panaszos lettem. Kegyetlen fura torokkaparàs, és inger köhögés. Panbio gyorstesztet néztem magamnak, 10 perc után még semmi, de a 15 percben egy halvány kis csík a T alatt. Mondom, ha ez terhességi teszt lenne, na akkor is zavaró lenne ott az a csík. Így levettem magamnak a PCR tesztet, szóltam a szakorvos társamnak, hogy sorry, de övé az egész este, illetve intéztem egy ózon tisztítást a szakorvosiba és a shocktalanítóba, hazamentem. Másnap délben hívtak, hogy pozitív a PCR. Táppénz Dec 1.-től. Aznap el is ment a szaglás és íz érzés. Két napra rá a feleségem gyorstesztje is pozitív lett, neki is szaglás és íz érzés nulla, 3 napig 39C feletti láz, nekem max 38,5C. ÁNTSZ is befutott 4. vagy 5. körül. Karantén, naponta integetés a rendőröknek. A satO2 végig jó volt mindannyiunknak, én brutál tachycard lettem, emeletre fel 120/ perc pulzus. Még a hajam is fájt, nemhogy az összes ízületem és izmom. A feleségem 2 napig az ágyból nem tudott kikelni. Amíg mi a legrosszabbul voltunk, addig a 3 gyerek a legjobban. A fejünkre nőttek. Aztán a másfél éves lett levert, lázas (39,5c), egy nap csúszással a 3,5 éves, majd rá egy napra az 5 éves is. Kb 4 napig mind az 5en elég szarul voltunk. Szerencsére nehézlégzés nem volt. Végül múlt hét pénteken mind tünetmentesek lettünk. A karantént vasárnap feloldották. Nekem a tegnapi Panbio gyorstesztem negatív, a PCR vírust nem mutatott ki, csak két vírus RNS fragmentumot (21, 24), azt is alacsony kopia számban. Viszont a pécsi Klinikai Központ 2 negatív PCR után enged csak dolgozni. Így most két naponta PCR, amíg meg nem lesz... Elég sajnálatos, ha a PCR alkalmas arra, hogy a vírus teljes RNS ét, vagy annak csak fragmentjeit kimutatassa, akkor miért nem használjuk fertőző képesség megítélésére. Ha nincs meg a mintában a teljes vírus RNS, csak fragment, akkor nem fertőző. E helyett ilyen esetben is pozitív teszt. Kíváncsi vagyok, mikorra tudok visszaállni így dolgozni. 3 napja szaglás és íz érzés is rendben. Semmi panasz. A helikopteren 21.én dolgozom először, az már a 23 nap, oda kvázi minden nélkül is mehetnék, de ott elfogadják a negatív gyorstesztet. Szívás ez a vírus. És még könnyen megúsztuk, tüdőgyulladás nélkül! Mindenkinek kitartást!
-
Ringman
nagyúr
Minisztériumokban toboroznak önkénteseket az egészségügyi ellátórendszer adminisztrációjára
Egy két héttel ezelőtt megjelent kormányrendelet alapján az újonnan létrehozott Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) február 8-ig Pintér Sándor miniszter felügyelete alá, és ezzel együtt a Belügyminisztériumhoz került. A jogszabály megjelenése előtt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) dolgozói is körlevelet kaptak a Belügyminisztériumtól. Ebben önkéntes munkára hívták őket, ami teljes mértékben eltér az eredeti munkakörüktől, és semmiféle juttatással, túlóradíjjal nem jár.
nem merült fel senkiben, hogy talán ezért fizetni is kellene? (költői) -
Ringman
nagyúr
a munkavégzés is megengedett, az bianko igazoláson is így van:
A kijárási tilalom alóli kivételre okot adó körülmény
(a megfelelő aláhúzandó):
Munkavégzés 20.00 óra és 05.00 óra között.
Munkavégzés helye és a lakóhely, tartózkodási hely, szálláshely közötti közlekedés 20.00 óra és 05.00 óra között.
szerk: közben te is írtad. -
válasz
Ricardo #68135 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a munkahelyre és a hazautazás megengedett 20 óra után.
https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/munkaltatoi_igazolas-.pdf
Lehet itt az "a" pont azt jelenti, hogy a futárok közlekedhetnek.
Az oké, hogy az eonos, posta stb mozoghat, de ez az ételkiszállítás nekem új. Már persze ha tényleg mehetnek ők is.
-
válasz
zsolt_64 #68130 üzenetére
Olyat nem tudnak, mert az szükséges a tisztítóhatáshoz (nem az illatra gondolok). Illatmentes termékek vannak.
Nálunk az egyik étterem a két ünnep között 21,30-ig lesz nyitva. Ezt most nem egészen értem, ha 20 óra után kijárási tilalom van, akkor elvinni sem lehet az ételt 20 óra után. A futárok mozoghatnak?
-
Telex: Kamudiplomás áldoktort leplezett le a Szkeptikus Társaság
írhatnák, írhatnák, annyi mindent írhatnák
nem bannolok, nem kickelek
csak egyet linkelek -
zsolt_64
senior tag
Szappan ügyben igérem utoljára
A guta üt meg miért nem tudnak olyan termékeket gyártani ami nincs telenyomatva mindenféle vegyszerrel-illatosítóval: érvényes ez a szappanra,folyékony szappanra , fogkrémre.Ja és egyszer próbáljátok ki a mosógépbe az öblítő helyett az ecetet 1dl 20% .
Ez kioldja a mosás után maradt vegyszermaradványokat (lúgos-savas interakció). meg lehet nézni utsó centrifuga közben kijövő lé hogy habzik.... -
zsolt_64
senior tag
válasz
Ricardo #68126 üzenetére
Sajna a szappanokat is televágják mindenféle adalékkal, én ezért írtam natúr szappant.
Mindenesetre kevésbé mint a tusfürdőt. Nonszensz módon az olcsóbb szappan ebből a szempontból jobb.
És a szappan jobban lemosható. némely tusfürdő pl:baba egészen katasztrofális, még a törülköző is zsíros fogású lesz. -
zsolt_64
senior tag
válasz
Kékes525 #68113 üzenetére
És ez így is van , a tüsfürdőkbe kevert mindenféle "testápolók" csak eltömítik a pórusokat.
Kb 10 éve olvastam egy dermatológus doktornéni cikkét ezekról a testápolós tusfürdők káros voltáról. lényege az volt hogy belekenik a koszt a bőr pórusaiba. javaslata : szappan (lehetőleg natúr) és szárítkozás után ha kell testápoló
Ez a tusfürdő is csak a vegyipar terméke+nyomatják a reklámokat, hülyítik a népet: Úgyse leszel olyan mint a képernyőn levő maca akármivel is fürdesz... -
válasz
#20749568 #68119 üzenetére
Rengeteg olyan kontakt létesül emiatt, ami egyébként valószínűleg sosem létesült volna. Agyilag zoknik ezek. Szerintem logikusabb döntés lett volna széthúzni a nyitvatartásokat, hogy minél szélesebb idősávok legyenek a bevásárlásokra, így a tömeg nem lenne olyan mértékű. Most ezzel amit csináltak lesz egy rakat olyan fertőzött aki amúgy nem lenne és a gazdaságot is megfektetik.
-
lacos001
senior tag
válasz
#20749568 #68116 üzenetére
Tudnám miért kell loholni a boltba...Mintha örökre bazárna. Holnap is nyitva lesz, sőt, a következő napokon is ugyanúgy...
Mi mindig kedden szoktunk bevásárolni, ez meg is volt ma reggel, miután kitettük a lányt a sulinál.
Kedden, mert hétfőn sokan vannak amúgyis, mert hazavágja őket a vasárnap bezárt bolt. Biztos kifogynak mindenből egy nap alatt.
Csütörtöktől meg azért vannak sokan, mert készülnek a hétvégére...Ez igy megy 7+ éve, mióta itt élünk.
#68119 Jajjj értem már... Tele minden emberekkel, mert neten nem rendelünk, meg kell nézni-fogdosni mindent, jó lesz e..
Logikusan kitalált intézkedések, hol a probléma? Szerdától "lezárunk", ahogyan a sok ostoba irja, mintha lezárás lenne... -
Z.É.T.
őstag
-
Stanlee
őstag
válasz
Hieronymus #68091 üzenetére
Just in time delivery-re alltunk be WC papirt illetoen. Meg a normalis idoszakban vettem 2 honapra elegendo tartalekot. Amikor pincebol felviszek egy csomagot a lakasba, meg aznap probalok venni egy csomaggal, igy mindig megmarad a 2 honap tartalek. Papirzsebkendo detto.
A tavasszal pont kifogytunk, amikor vasarlasi laz alakult ki, azota nem hulyeskedek, mert ossze-vissza vasarolnak az emberek. Valoszinule eleszto sincs mar
-
1893 új fertőzött, 107 elhunyt. Vannak még csodák.
--------------------------------------
Hollandia is kifingatja magát az ünnepekre: Bezárnak az iskolák, az üzletek, a múzeumok, a könyvesboltok, a sportcentrumok Hollandiában, a keddtől érvényes, kijárási tilalommal járó rendkívüli intézkedések legalább öt hétig maradnak érvényben - jelentette be Mark Rutte holland miniszerelnök.......Nyitva csak az élelmiszerüzletek, a gyógyszertárak és bankok maradhatnak. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest