Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz radi8tor #30580 üzenetére

(ezt Kékes ft-nek írtam, de valami technikai gubanc volt, így ide rakom be, hátha segít a tisztánlátásában) ;)

Kékes525
    Mivel te itt moderátor vagy többet jelent a véleményed, mint más embernek, jobban igazodnak hozzád. Ha tetszik te bizonyos értelemben véleményvezér vagy ezért jobban oda kell figyelned arra, amit leírsz. A felelősséged is sokkal nagyobb.

ubyegon2
    Ez nagy zöldség. A moderátorok véleménye és felelőssége a PH-n belül súlyozott, ha valaki azon kívül az alapján ad bárkinek is a véleményére, hogy milyen rangot visel, az konkrétan marha. Külsős témákban milyen alapon lenne bárki véleménye is meghatározóbb a másiknál? Ezt Te sem gondolod komolyan!

Mindenki alkot véleményt mások véleményéről és ahhoz vagy igazodik vagy nem, de ez nem függ attól, hogy nagybetűsről van szó vagy nem. Viszont ő is ugyanúgy alkothat véleményt itt vagy egy szaktopikban is akár, mint bármely fórumlakó. Most az említett kolléga bejárna az általam látogatott szaktopikokba, akkor a véleménye többet nyomna szakmai kérdésekben a latba, mint a többi szakié, csak azért, mert MODERÁTOR van a nickje alatt? Nem, a hozzászólások tartalma határozza meg az idők során, hogy kinek mennyire adunk a véleményére. Legalábbis én soha nem úgy válaszoltam eddig senkinek, hogy azt néztem, mi van a nickje alá írva. Az más kérdés, hogy egyes nagybetűs kolléga is talán úgy vélekedik, mint Te......de azt inkább mellőzzük, épp most telt le a 30 nap büntim.

Egyszóval kár lenne túldramatizálni ezt az előbbi véleményezés dolgot.

Még csak az sem befolyásolt, hogy többnyire egyetértek nagybetűs kollégával.

(jöhet még 30 nap)

Új hozzászólás Aktív témák