- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Witlok
tag
válasz
andorpapa #49 üzenetére
Az porszűréshez általad használt bronzszövetről más oldalkon is jó tapasztalatokat olvastam (szinte minden por fennakad rajta, jól szellőzik és könnyű tisztítani - mások legalábbis ezt írták róla).
Egy problémám van vele, hol lehet ezt az anyagot beszerezni (milyen boltokban érdemes érdeklődni) és kb. mennyibe kerülhet? -
GeorgeTerror
senior tag
-
Witlok
tag
válasz
andorpapa #28 üzenetére
Hello!
A következőket írtad a : ''A porszűrést meg igy is meg lehet oldani, teletömöd vattával a ház orrnyilását. Egy hét után nézd meg a vattát.''
A kérdésem, hogy te mivel oldottad meg a porszűrést? Milyen anyagokból lehet barkácsolni jó porszűrőket vagy hol, milyen szaküzletben lehet ilyesmit kapni?(Ventillátor szaküzletben érdeklődtem porszűrő anyag iránt és elhajtottak - pedig több olyat is láttam a polcon amihez gyárilag adtak beípítőkeretet szűrővel.) -
HEBI
senior tag
válasz
andorpapa #28 üzenetére
Valamit félreérthettél. Biztos bennem volt a hiba. Bocs.
Az egyik 5cm sunon a spire réz (procihűtő)bordámon van. A másik meg mellette és ez tolja ki a levegőt. Ezen kivül még a táp 8cm ventije dolgozik. Ennyi. Szerintem ez nem hangos.
Abban igazad van, hogy a szűrés közel sem tökéletes. Azt viszont nem tudom, hogy a por konkrétan az én helyzetemben mennyit ront a helyzeten.
Viszont van még egy érdekes észrevételem. Ha erősebb venti van a procin, akkor arányaiban melegebb lesz a házban, mint amennyivel a proci hidegebb lesz. Szerintem ez is összefügg a levegő kavarodása a házaban dologgal. Azaz nem árt ha összzhangban van a prociventi és a ház ventik.
Az eredeti témában, pedig szerintem igaza van az AMDnek nem okoz észrevehető javulást a hűtésben a lenti venti. Mert hűteni úgy lehet, hogy hőt vonunk el. -
delacroix
csendes tag
-
HEBI
senior tag
Az orrventi nem javít annyit a helyzeten mint amennyit ront. Alapban, ha nincs lent venti akkor ott egy lyuk van, amin a levegő be tud jönni. Ha venti van az csak bekavar. Gondolj arra mi van akkor ha egy kockából kiszívod a levegőt valamelyik sarkánál fogva. Akkor a kockában a levegő mindenhol a lyuk felé tart. Most képzeld azt, hogy egy lyukat raksz rá az ellenkező sarkon. A levegő végigmegy a házon, nem kavarog benne, annyi megy be amennyi kell és az végig söpör rajta és szépen kimegy. Ha venti nyomja be, akkor sok hideg levegő kerül be, eddig jó, de ez ott összekavarodik a benti meleg levegővel és kavarog a házban, ennek egy részét kiviszi a fenti venti, de a maradék kavarog, azaz langyos levegő lesz belőle. Az egy irányú szivás sokkal tisztább dolog, szerintem is.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest