Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
(X) Hol volt neked ON hsz-od? Csak a személyeskedés mindenhol. Téged szemlátomást csak ez érdekel.
Rikárdó, helixp: +2 OFF személyeskedés. Ha meg leírtuk a samu hibáit, arra jöttek a trollok, tök mindegy. Ábglius topicokban szerencsére színvonalasabb a felhozatal.
Surgery: Itthon is kapható töltős, fullos kiadás, csak kilopják a töltőt. Inkább a 6, ha nem.akarod, h a gondolataid is céges környezetbe kerüljenek.
Spect80: Kemény, de karcolódó üveg, minden teszt szerint. Fóliával kaptam, az is karcolódik, mert ha már az üveg olyan, miért karcelnyelőt tettek volna rá, mint egy mezei Poco-ra pl? Nálam samu potyogott, fólia nélkül 3 év alatt 1 karc sincs rajta.
Kényelmetlenséget, fantomérintést csak S8-cal tapasztaltam (állandóan), a Honor tökéletes, legalábbis az én kezemnek.Drago: X-nál nincs külön vezérlőchip töltőben, telefonban.
Nézd meg a 6 Pro tesztjeit, speckóit. Nekem megért a + tudás +50e-t a X-hoz képest, főleg bő -40%-ot a samuhoz képest. No meg az, hogy ezt a telót már nem lesz mire lecserélnem.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robogó, kismotor
- Nikon DSLR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest