- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Ötlet, javaslat: a táblázatba esetleg fel lehetne venni a vásárlási limit max összegét is.
Én ma futottam bele, hogy a MBH Classic HK-nál nem tudtam 2m-ről 3m-re módosítani az online vásárlási limitem, pedig régebben az exBB UPC-s kártyával nem volt ilyen gondom.
-
Fifi
őstag
Ahogy axioma is írja, ez szerintem a HUF-tól eltérő devizanemben történő vásárlások kerekítései miatt van. Ha a NetBankban (sajnos a mobilapp nem tudja) számlatörténetet exportálsz xlsx-be, ott látszik az adott összeg nem forintra kerekített értéke is.
Szerk:
A keretet túltölteni is lehet, így az egyenleg anomália megszüntethető. -
Fifi
őstag
Mai MBH gyöngyszem e-mailben:
"Használd ki az MBH ÉnPostám hitelkártyád által nyújtott szolgáltatásokat! Velünk a nagyobb terveidet is megvalósíthatod! Legyen szó váratlanul elromlott háztartási eszköz cseréjéről, új bútor vásárlásáról vagy akár utazásról, hitelkártyád segíthet a megvalósításban. Az alábbi példák alapján szeretnénk bemutatni, miként tudod okosan kihasználni Részletformáló1 szolgáltatásainkat. ...."... kár, hogy a bank még 2023. augusztusában felmondta ezt a HK-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest