Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Rafinál az elmult egy evben so-so nullán jottem ki a hitelkartya dijakkal a visszaterites miatt. Mostanra a visszaterites annyira elonytelen lett, hogy esélytelen a havi 867 ft kinullazasa is (nekem).
Az osszefoglalo alapjan az MBH Go! lenne a nekem valo. A folyoszamlam nem szeretném vinni, az tul elonyos a Rafinal. 2-2,5milliós hitelkeretben gondolkodom és fontos az Android Pay.
Kerdeseim:
- MBH Go! kötéshez kellenek extra papirok? 6 havi munkaviszony igazolás, vagy bérpapír? A hirdetmeny e része nem teljesen vilagos.
- Nyitási kedvezmény jol gondolom, hogy csak egy esetben hasznalhato ki és nem lehet 2*5000 + 10000 ft?
- A lezárt, befoglalt tételek (pl. autóbérlés, szállás, automata tankolás esetén) milyen gyorsan szabadulnak fel? Rafinál min. 1 hónapig (de volt 6 is) ülnek rajta, hiába a másik fél rég nem tartott igányt már a tételre.
- Deviza esetén milyen konverziot használ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest